Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Superleague: Ο Κλάτενμπεργκ συμφώνησε με τις αποφάσεις των διαιτητών (video)

Superleague: Ο Κλάτενμπεργκ συμφώνησε με τις αποφάσεις των διαιτητών (video)

Ικανοποιημένος θα πρέπει να νιώθει ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ με τις διαιτητικές αποφάσεις που έγιναν κατά τη 10η αγωνιστική της Superleague.

Μπορεί οι ομάδες της Superleague να είχαν κάποια διαιτητικά παράπονα, στους αγώνες της 10ης αγωνιστικής, αλλά ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση των ρέφερι που «σφύριξαν».

Στην εβδομαδιαία ανάλυση επίμαχων φάσεων με ταυτόχρονη δημοσιοποίηση της επικοινωνίας διαιτητή με VAR, ο Άγγλος επικεφαλής της ΚΕΔ έδωσε το «ΟΚ» του στις αποφάσεις που λήφθηκαν στους αγώνες Λαμία-ΠΑΟΚ και Αστέρας-ΑΕΚ και που σήκωσαν τον περισσότερο «θόρυβο».

Για το πρώτο παιχνίδι, ο Κλάτενμπεργκ θεωρεί πως σωστά δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Ίνγκασον και δεν αποβλήθηκε ο Τζόλης για χτύπημα εκτός φάσης σε αντίπαλο, ενώ για το δεύτερο ματς ανέφερε πως δεν υπάρχει πέναλτι στη φάση που ο Τάνκοβιτς βρέθηκε πεσμένος στην περιοχή των Αρκάδων.

Η μόνη του διαφωνία ήρθε από το ματς Απόλλων – Σμύρνης – Βόλος. Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής εξέφρασε την άποψη πως ο Ίσραελ Κολ έκανε χέρι μέσα στην περιοχή (διαιτητής και το VAR θεώρησαν πως δεν υπάρχει παράβαση και έδωσαν κόρνερ στους φιλοξενούμενους).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις