Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Superleague: Οι διαιτητές των πλέι οφ και των πλέι άουτ

Superleague: Οι διαιτητές των πλέι οφ και των πλέι άουτ

Γνωστά έγιναν τα ονόματα των διαιτητών που θα σφυρίξουν τις αναμετρήσεις της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ και της πρώτης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Superleague.

Το ντέρμπι Δικεφάλων στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα διευθύνει ο Δανός Γιόργκεν Μπούρχαρντ, που ανήκει στη δεύτερη κατηγορία της UEFA και δεν έχει διευθύνει ποτέ αγώνα ελληνικών ομάδων, με βοηθούς του τους Πολυχρόνη Κωσταρά και Αντώνη Σινιοράκη, ενώ διαιτητής VAR θα είναι ο συμπατριώτης του Γιάκομπ Σούνμπεργκ και τέταρτος ο Κωνσταντίνος Τσέτσιλας.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό στη Θεσσαλονίκη θα σφυρίξει ο Ούγγρος Τόμας Μπόγκναρ, ρέφερι από την πρώτη κατηγορία της UEFA, που είχε δώσει το παρόν και στο φετινό ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1-0, όπως και στο περσινό ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-1. Βοηθοί του θα είναι οι Τρύφωνας Πετρόπουλος και Αθανάσιος Κόλλιας, τέταρτος θα είναι ο Αθανάσιος Τζήλος και στο VAR ο Πορτογάλος Γκουστάβο Κορέια.

Στην αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό ορίστηκε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης με βοηθούς τους Λάζαρο Δημητριάδη και Κωνσταντίνο Νικολαΐδη και τον Ανδρέα Γκάμαρη στο VAR.

Όσον αφορά τα παιχνίδια των πλέι άουτ, στο ντέρμπι παραμονής μεταξύ του Ατρομήτου και του Απόλλωνα Σμύρνης θα είναι ο Κορέια με τον Μπόγκναρ αυτή τη φορά στο VAR.

Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος θα σφυρίξει το ΟΦΗ-Ιωνικός (VAR ο Ευάγγελος Μανούχος), ο Βασίλης Φωτιάς το Βόλος-Αστέρας Τρίπολης (VAR ο Κωνσταντίνος Περράκης) και ο Γιάννης Παπαδόπουλος το Παναιτωλικός-Λαμία (VAR ο Σπυρίδων Ζαμπάλας).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις