Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Superleague: Πρεμιέρα στην Τρίπολη για τον νέο Παναθηναϊκό του Πογιάτος (pic)

Superleague: Πρεμιέρα στην Τρίπολη για τον νέο Παναθηναϊκό του Πογιάτος (pic)
ΦΩΤΟ intime

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα της Superleague (13/09, 20:30 LIVE από το Newsit.gr), στον πρώτο αγώνα των “πρασίνων” με τον Ντάνι Πογιάτος στον πάγκο τους.

Ο Ισπανός τεχνικός κάνει ντεμπούτο γενικότερα ως πρώτος προπονητής στο παιχνίδι του Τριφυλλιού στην Τρίπολη, με τον Παναθηναϊκό να έχει υψηλούς στόχους στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι “πράσινοι” αγωνίζονται όμως σε μία δύσκολη έδρα, όπου έχουν μόλις 5 νίκες σε 15 αναμετρήσεις, ενώ αντιμετωπίζουν κι αρκετά σημαντικά προβλήματα τραυματισμού. Κι αυτό γιατί εκτός αποστολής βρίσκεται ο επικείμενος ηγέτης της νέας ομάδας, Λούκας Βιγιαφάνες, ο νεοαποκτηθείς Χουανκάρ, ο… αναπληρωματικός του Χατζηθεοδωρίδης, ο βασικός στόπερ Σένκεφελντ, αλλά κι ο νεαρός Εμμανουηλίδης, με όλους να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, πλην του Ισπανού μπακ που δεν έχει προλάβει ακόμη να “εγκλιματιστεί” στην ομάδα.

Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

Όσον αφορά την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, ο Ντάνι Πογιάτος αναμένεται να ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια τον Διούδη, με τους Βέλεθ, Πούγγουρα μπροστά του. Ο Σάντσες θα είναι το δεξί μπακ, με το αριστερό να “παίζεται” ανάμεσα σε Μαυρομμάτη και Ζαγαρίτη. Στο κέντρο θα είναι ο αρχηγός Δημήτρης Κουρμπέλη, με τον Αγιούμπ και τον Μπουζούκη σε θέσεις εσωτερικών μέσων, ενώ την τριάδα στην επίθεση θα αποτελούν οι Σαβιέρ, Μακέντα και Καρλίτος.

Η ιστορία στα Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός

Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 3
Ισοπαλίες: 7
Νίκες Παναθηναϊκού: 5

Το περσινό παιχνίδι
22.02.2020: Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 1-1
(85’ σουτ Χουαρέγκι – 51’ πέναλτι Μακέντα. Στο 65’ κόκκινη Ζαχίντ του Παναθηναϊκού)

https://twitter.com/paofc_/status/1305091443799863301

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις