Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Superleague: Προς κοινή ημερομηνία τα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και Άρης – ΑΕΚ! Η ερυθρόλευκη “ένσταση”

Superleague: Προς κοινή ημερομηνία τα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και Άρης – ΑΕΚ! Η ερυθρόλευκη “ένσταση”
Intime.gr

Τον Ιανουάριο του 2021 θα διεξαχθούν κατά πάσα πιθανότητα τα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και Άρης – ΑΕΚ, που δεν πραγματοποιήθηκαν στις ημερομηνίες που είχαν οριστεί.

 

Στις 13 Ιανουαρίου του νέου έτους θα διεξαχθούν πιθανότατα τα εξ αναβολής «μεγάλα» ματς της Superleague (ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και Άρης – ΑΕΚ).

 

Με βάση τη νέα προκήρυξη του Κυπέλλου Ελλάδας, που συζητήθηκε στη σημερινή (08.12.2020) συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, προέκυψε η συγκεκριμένη ημερομηνία ως μοναδική διαθέσιμη ημερομηνία για τις δυο αναμετρήσεις της Superleague.

 

Θυμίζουμε ότι το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός δεν έγινε στην… ώρα του, λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των δυο ομάδων, ενώ το Άρης – ΑΕΚ αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στην Ένωση.

 

Να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός αντέδρασε στη συνεδρίαση της ΕΠΟ, μέσω του εκπροσώπου του, Τάκη Αγραφιώτη, ζητώντας να γίνει το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στις 20 Ιανουαρίου.

 

Η απάντηση που δόθηκε ήταν πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί, αφού το τριήμερο 19-21 Ιανουαρίου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν τα πρώτα παιχνίδια της 6ης φάσης του Κυπέλλου, στην οποία συμμετέχουν και οι ομάδες που τερμάτισαν πέρυσι στην πρώτη εξάδα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις