Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Superleague: “Τελικός” στη Ριζούπολη! “Κόβεται” το τελευταίο… εισιτήριο

Superleague: “Τελικός” στη Ριζούπολη! “Κόβεται” το τελευταίο… εισιτήριο
Intime

Απόλλων Σμύρνης ή Ξάνθη δίνουν μεγάλη “μάχη” στη Ριζούπολη, θέλοντας να μπουν στην 14αδα που θα φτιάξει το… παζλ του νέου πρωταθλήματος της Superleague.

Απόψε (29.08.2020, 20:00) θα γίνει γνωστή η 14η ομάδα που θα μετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Superleague, μέσα από τον αγώνα ρεβάνς για τα μπαράζ ανόδου/παραμονής ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και την Ξάνθη.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» -ως δεύτερη από τη Super League 2- και η ακριτική ομάδα -ως προτελευταία από τη μεγάλη κατηγορία- τίθενται αντιμέτωποι με «έπαθλο» μια θέση στον… ήλιο και στα «μεγάλα σαλόνια» της αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

Ο δύο «μονομάχοι» καλούνται να δώσουν με τα περσινά ρόστερ μάχη στο γήπεδο της Ριζούπολης για την παρουσία τους στη μεγάλη κατηγορία. Ο Απόλλωνας έχει το προβάδισμα για συμμετοχή στη νέα Super League, καθώς νίκησε 1-0 την Ξάνθη στα Πηγάδια, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση την περασμένη Τετάρτη (26/8).

Τον δεύτερο αγώνα μπαράζ θα διευθύνει ο Τάσος Σιδηρόπουλος από το σύνδεσμο Δωδεκανήσου, ο οποίος ήταν τέταρτος διαιτητής στον πρόσφατο τελικό του Europa League ανάμεσα στις Ίντερ και Σεβίλλη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις