Σάββατο, 21 Σεπτ.
22oC Αθήνα

Συγχαρητήρια από Αναστασίου – Χωρίς Ζέκα, Σίλντενφελντ η προπόνηση

Ο Γιάννης Αναστασίου
Ο Γιάννης Αναστασίου,ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ικανοποιημένος με την απόδοση της ομάδας του στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Παναιτωλικό εμφανίστηκε ο Γιάννης Αναστασίου μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του. Θεραπεία έκανε ο Σίλντενφελντ. Την Τετάρτη ξεκαθαρίζει του Ζέκα.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο της σεζόν και όπως είναι λογικό η προπόνηση της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε μέσα σε εξαιρετικό κλίμα. Ο Γιάννης Αναστασίου μοίρασε συγχαρητήρια, ωστόσο ζήτησε βελτίωση ενόψει της συνέχειας.

Ο 40χρονος προπονητής μίλησε στην πρωινή προπόνηση στους παίκτες του και μεταξύ άλλων τόνισε:
«Ήταν πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη και τα καταφέραμε. Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια τόσο για το αποτέλεσμα όσο και για την εμφάνιση. Φυσικά, ξέρετε πολύ καλά ότι δεν έχουμε κάνει τίποτα με ένα παιχνίδι. Έχουμε να δώσουμε πολύ περισσότερα πράγματα, να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά για να φτάσουμε στο σημείο που μπορούμε. Έχουμε τις δυνατότητες να γίνουμε πολύ καλύτεροι και αυτό θέλω να κάνουμε».

Στα της προπόνησης ο Γκόρντον Σίλντενφελντ ακολούθησε θεραπεία λόγω των ενοχλήσεων που νιώθει στους προσαγωγούς, ενώ εκτός προγράμματος έμεινε ο Ζέκα λόγω του αιματώματος στο μάτι. Ο Ζέκα θα επανεξεταστεί από τον γιατρό της ομάδας της Τετάρτης ώστε να ξεκαθαρίσει αν θα μπορεί να δώσει το παρόν στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο για την 2η αγωνιστική.

Στέλνουν τον Μαυρία στην Σάντερλαντ

Εύκολα κι απλά – Με το…δεξί στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός


Φωνάζει για την διαιτησία ο Παναιτωλικός!

Με Σίλντενφελντ στην πρεμιέρα ο Παναθηναϊκός

Καπίνο: Στη Λεωφόρο ανατριχιάζεις

Αναστασίου: Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να πρωταγωνιστεί


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε