Δευτέρα, 6 Μαΐ
20oC Αθήνα

Συναντήθηκαν Νοτιάς – Βιντιάδης!

Συναντήθηκαν Νοτιάς – Βιντιάδης!

Ο ερχομός του Νίκου Νοτιά στην Αθήνα σηματοδότησε εξελίξεις στην ΑΕΚ. Ο Χιώτης επιχειρηματίας μίλησε για περίπου ένα δίωρο με τον Δημήτρη Βιντιάδη για τα ζητήματα που απασχολούν την Ένωση και την πιθανότητα να “μπει” αυτός και ο Κιθ Χάρις στην ομάδα.΄Θετικό κλίμα από τις δυο πλευρές.

Ο Νίκος Νοτιάς εμφανίστηκε θετικός στην όλη προσπάθεια των Βιντιάδη και Χάρις για επένδυση στην “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ και εφόσον υπάρξει πρόοδος θα συναντήσει και τον Κιθ Χάρις τις επόμενες εβδομάδες στο Λονδίνο.

Ο Βιντιάδης ανέλυσε στον μεγαλομέτοχο της Ένωσης τις έως τώρα κινήσεις του, ενώ του υπογράμμισε πως ψάχνει “συμπαίκτες” για οικονομική συνεισφορά στο όλο εγχείρημα.

Στη συζήτησή τους τέθηκε επί τάπητος και το θέμα του προπονητικού κέντρου που ανήκει στον Νίκο Νοτιά και αποτελεί το λόγο που δεν επιθυμεί να απεμπλακεί εντελώς από την ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο Χιώτης εφοπλιστής εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο μείωσης του ενοικίου, εφόσον προχωρήσει το θέμα.

Και οι δυο πλευρές εμφανίζονται αισιόδοξες, εν όψει της συνέχισης της προσπάθεια για την εύρεση λύσης στο πρόβλημα του ταλανίζει την ΑΕΚ. Ο Δημήτρης Βιντιάδης θα ενημερώσει τον Κιθ Χάρις στο Λονδίνο, όπου επιστρέφει τις επόμενες ώρες, για τις επαφές του με τον Νίκο Νοτιά και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται η απόφασή τους για το αν θα επενδύσουν στην ομάδα.

Έφτασε στην Αθήνα ο Νοτιάς – Έρχονται εξελίξεις στην ΑΕΚ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε