Δευτέρα, 20 Μαΐ
22oC Αθήνα

Συνήθισαν… το 0-0 Κέρκυρα και Ξάνθη!

Συνήθισαν… το 0-0 Κέρκυρα και Ξάνθη!

“Λευκή” ισοπαλία και στο δεύτερο μεταξύ τους αγώνα στη σεζόν… Η Κέρκυρα και η Ξάνθη έμειναν στο 0-0 στη 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, ενώ ίδιο ήταν και το απότελεσμα της συνάντησής τους στο πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Δείτε το live του αγώνα.

Οι ομάδες στο πρώτο ημίχρονο ήταν συγκρατημένες κι απέφευγαν το ρίσκο να βγουν μπροστά με αποτέλεσμα να είναι ελάχιστες οι τελικές προσπάθειες.
Τη μεγαλύτερη ευκαιρία για γκολ είχε στο 30′ ο Φάμπιο. Ο Βραζιλιάνος μέσος έπειτα από προσωπική του ενέργεια βρέθηκε μόνος του, αλλά το σουτ του ήταν κακό και έστειλε την μπάλα άουτ.
Η εξέλιξη της αναμέτρησης προκάλεσε εκνευρισμό στους παίκτες από το 35ο λεπτό και έπειτα.
Στην αρχή της επανάληψης η Κέρκυρα προσπάθησε να “κυνηγήσει” το γκολ, όμως δεν τα κατάφερε και όσο περνούσε η ώρα η Ξάνθη ανέβαζε… αργά στροφές και προσπαθούσε να προκαλέσει αναταραχή στην περιοχή των γηπεδούχων.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 70′ με την κεφαλιά του Καπετάνου, ο οποίος έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Στο 80′ έφτασαν ακόμη πιο κοντά στο γκολ όταν η μπάλα πήρε φάλτσα σε σου του Κλέιτον και χτύπησε στο κάθετο δοκάρι.

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Σέτκους, Βενέτης, Ζορμπάς (79′ Χαβίτο), Ναγιάρ, Καϊκούτ (65′ Κόντος), Μαρκόβσκι, Σιόντης, Ντιμιτρόφσκι, Ανδρεόπουλος, Ζουμπουλάκης, Φάμπιο (89′ Γεωργακόπουλος).
Ξάνθη (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Μπέρτος Γουάλας, Σολτάνι, Βάλτερ Φερνάντεθ (56′ Κλέιτον), Βασιλακάκης, Παπαστεριανός (66′ Λουσέρο), Φλίσκας (46′ Ομπόντο), Καπετάνος, Λισγάρας, Καρυπίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε