Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Σύντομα θα επιστρέψει στην Ισπανία ο Χιμένεθ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ άφησε ορθάνοιχτη την πόρτα επιστροφής στην πατρίδα του, αποκάλυψε πρόταση της Έρκουλες και μίλησε για τους στόχους που είχε με την Ένωση.

Αδιέξοδο στην ΑΕΚ – Χάσμα με Μακρή, διάψευση για Δαλακούρα

Με συνέντευξη που παραχώρησε στην Ισπανική εφημερίδα As, ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε…

Για τις εντυπώσεις του από την πρώτη του χρονιά που δουλεύει εκτός Ισπανίας:

“Είναι πολύ καλές. Μου πήρε χρόνο να πάρω την απόφαση μετά από το διάστημα που ήμουν στην Σεβίλλη, αλλά η ΑΕΚ ήρθε και έκανε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια για να με πείσει. Μου έδειξε εμπιστοσύνη και πρέπει να ομολογήσω ότι είμαι αρκετά ικανοποιημένος.”

Για τον τελικό Κυπέλλου με τον Ατρόμητο:

“Όλοι είμαστε πολύ χαρούμενοι και ικανοποιημένοι που παίζουμε στον τελικό και έχουμε την πιθανότητα κατάκτησής του. Στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολο να παλεύεις για να κατακτήσεις έναν τίτλο μαζί με τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.
Είναι σαν την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία και το γεγονός ότι φτάσαμε στον τελικό είναι μία μια μεγάλη επιτυχία ένα όνειρο για την ομάδα μου.
Η ΑΕΚ είναι ιστορικά, η τρίτη ομάδα στην Ελλάδα, όπως και οι Ατλέτικο, Σεβίλλη, Βαλένθια για το ισπανικό πρωτάθλημα. Έτσι η κατάκτηση ενός τίτλου είναι η επισφράγιση μιας μεγάλης προσπάθειας.”

Για το αν περίμενε να φτάσει εκεί όταν αναλάμβανε την ομάδα;

“Αυτή τη σεζόν, κύριος σκοπός μας ήταν να κατακτήσουμε την τρίτη θέση. Έτσι μέσω των πλέι-οφ να προσπαθήσουμε να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη σεζόν. Δεν είναι εύκολο καθώς έχουμε να ανταγωνιστούμε ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και ο Άρης. Ο τελικός Κυπέλλου είναι μια επιβράβευση και παρά το γεγονός ότι ο Ατρόμητος φαίνεται εύκολος αντίπαλος εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι.¨”

Για το αν αληθεύει ότι δέχθηκε πρόταση από την Έρκουλες;

“Ναι είναι αλήθεια και δεν είναι η μόνη ομάδα που έχει εκφράσει ενδιαφέρον. Βέβαια, έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ και είμαι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις μου.”

Για το αν θα επιστρέψει σύντομα στην Ισπανία:

“Σίγουρα”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε