Δευτέρα, 20 Μαΐ
22oC Αθήνα

Τα παλικάρια απ’τη Λιβαδειά… πάτησαν την Τριπολιτσά!

Τα παλικάρια απ’τη Λιβαδειά… πάτησαν την Τριπολιτσά!

Εξαιρετικός ήταν ο Λεβαδειακός στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να… ισοπεδώσει με 3-1 τον Αστέρα που προηγήθηκε στην Λιβαδειά, στο μεταξύ τους παιχνίδι για τη 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Διαβάστε το live του αγώνα.

Ο Αστέρας Τρίπολης μπορεί να άνοιξε νωρίς το σκορ με το γκολ που πέτυχε με κεφαλιά στο 13′ ο Μπαράλες, αλλά γρήγορα ισοφαρίστηκε από τους γηπεδούχους. Στο 18 ο Μιλοσάβλιεφ σήκωσε έξυπνα την μπάλα για τον Μάντζιο, που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-1.
Επειτα από την ισοφάριση ο Λεβαδειακός ανέβηκε σημαντικά και κατάφερε να δημιουργήσει κι άλλες ευκαιρίες για γκολ…
Το δεύτερο τέρμα που αναζητούσε ήρθε με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου. Στο 46′ ο πολύ καλός Μιλιάζες έβγαλε άψογη σέντρα από τα αριστερά κι ο Μάντζιος με σουτ στην κίνηση έδωσε το προβάδισμα στον Λεβαδειακό.
Ο ρυθμός στο ματς έπεσε για λίγο και σε εκείνο το χρονικό διάστημα ο Αστέρας κρατούσε την μπάλα, χωρίς όμως να δημιουργεί φάσεις. Μέχρι και 15′ λεπτά πριν από τη λήξη ο Λεβαδειακός είχε πάρει το χώρο που χρειαζόταν και πέτυχε κι άλλο γκολ… Στο 80′ ο Μάντζιος έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Αστέρα, πάσαρε στον Μιλοσάβλιεφ που έκανε το 3-1.

Λεβαδειακός:Σηφάκης, Μαχαίρας, Μάντζιος, Κώτσιος, Ζίτο, Τομάς, Ορτέγκα (59′ Μπουσταμάντε), Μιλοσάβλιεφ, Μιλιάζες, Γκόμες (79′ Πίντερ), Βούκσεβιτς (91′ Μάγκας).
Αστέρας Τρίπολης: Θεοδωρόπουλος, Λούι, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Κουρμπέλης (78′ Μουκάμ), Τσοκάνης (54′ Ρόλε(, Μουνάφο, Παντελιάδης, Μάσα (68′ Φερνάντες), Μπαράλες, Γιαννιώτας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε