Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Tα πρακτορεία ΟΠΑΠ στα χρώματα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Tα πρακτορεία ΟΠΑΠ στα χρώματα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Ολοκληρωμένη ποδοσφαιρική εμπειρία με πλήθος στοιχηματικών επιλογών! 

Το ποδοσφαιρικό γεγονός της χρονιάς ξεκινάει σε λίγες ώρες στη Ρώμη με τον αγώνα μεταξύ της Τουρκίας με την Ιταλία. Οι φίλοι του ποδοσφαίρου, που μετρούν αντίστροφα για τη σέντρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, έχουν ήδη ξεκινήσει εδώ και αρκετές ημέρες τις προβλέψεις για το νικητή, τις ομάδες και τους αθλητές που θα κλέψουν την παράσταση. 

Πρωταγωνιστής στη μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή είναι τα πρακτορεία ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα, προσφέροντας με ασφάλεια πλήθος στοιχηματικών επιλογών, αλλά και αποκλειστικό αθλητικό περιεχόμενο για τους πελάτες τους. Επισκεφτήκαμε το κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Ανδριανού Μαυραγάνη στη Νίκαια (Ανωγείων 6), ο οποίος μας εξήγησε περισσότερα: «Από τις αρχές του μήνα έχουμε μεγάλη ζήτηση για τα μακροχρόνια στοιχήματα με τον νικητή, πρώτο σκόρερ κτλ. της διοργάνωσης. Τώρα κυκλοφορεί η συλλεκτική έκδοση 16 σελίδων του Πάμε Στοίχημα που περιλαμβάνει αναλυτικές πληροφορίες για τη διοργάνωση, τις ομάδες, τους ομίλους, τις μακροχρόνιες και ειδικές προσφερόμενες αγορές, καθώς και το πρόγραμμα των αγώνων.

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά, θα είναι διαθέσιμες καθημερινά εκατοντάδες στοιχηματικές επιλογές για όλα τα παιχνίδια και οι προωθητικές ενέργειες: «Σκορ 3», «2-0 & Έληξε», «Boost Νίκης», «Επιστροφή Στοιχήματος» και «Power Combo». Eφαρμόζουμε αυξημένα μέτρα προστασίας, ενώ το κατάστημά μας διαθέτει τερματικά αυτόματης εξυπηρέτησης στοιχηματισμού (SSBTs), που εξασφαλίζουν άμεση, απλή και ασφαλή εξυπηρέτηση των πελατών μας. Φυσικά, εμείς είμαστε στη διάθεση του κόσμου για να τους ενημερώσουμε για το πλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμα και όλες τις στοιχηματικές επιλογές».

Ο παλμός της διοργάνωσης στις οθόνες των πρακτορείων

Στις οθόνες του καταστήματος προβάλλεται συνεχώς αποκλειστικές αθλητικές συνεντεύξεις με διάσημους αθλητές, δημοσιογράφους και ειδικούς του ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα, έχει ξεκινήσει η σειρά βίντεο «Γκολ στο Ευρωπαϊκό με τον ΟΠΑΠ», που προβάλλεται και στα social media της εταιρείας. Πρωταγωνιστούν παίκτες και προπονητές από την Εθνική Ομάδα, την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, οι οποίοι μιλούν για τους μεγάλους αγώνες, τα φαβορί, τα αουτσάιντερ και τους σταρ του τουρνουά.

Παράλληλα, συνεχίζεται η αθλητική εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time, με διπλό επεισόδιο. Κάθε Τρίτη και Παρασκευή, οι καλεσμένοι θα αναλύουν όλες τις αναμετρήσεις της διοργάνωσης μέχρι το μεγάλο τελικό στο Wembley στις 11 Ιουλίου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις