Δευτέρα, 6 Μαΐ
18oC Αθήνα

Τέλος ο Μιχαλήτσος από τον Άρη

Παρελθόν από τον πάγκο των “κίτρινων” αποτελεί ο Έλληνας τεχνικός. Η διοίκηση του Άρη περιμένει την απάντηση του Σάκη Τσιώλη στην πρόταση που του έχει κάνει.
Την θέση του τεχνικού αναλαμβάνει προσωρινά ο Νίκος Πασσιαλής, τεχνικός της Κ20 των Θεσσαλονικέων.
 
Ο Μιχαλήτσος αντικατέστησε τον Κούπερ, όμως αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων, μιας και δεν μπόρεσε να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, ενώ και το κλίμα στα αποδυτήρια δεν ήταν καλό.

Μετά  και την νέα ήττα στο ντέρμπι με τον Ηρακλή, αλλά και την δήλωση πως «…αυτή η ομάδα δεν πάει για τα play-off, αλλά για την παραμονή», η διοίκηση του Άρη έκρινε πως δεν είχε να προσφέρει τίποτε άλλο και σε σημερινό ΔΣ που συγκλήθηκε, αποφασίστηκε οριστικά η απομάκρυνσή του.

Να τονίσουμε πως η διοίκηση του Άρη περιμένει την οριστική απάντηση του Σάκη Τσιώλη στην πρόταση που του έχει γίνει να αναλάβει την ομάδα μέχρι το 2013.

 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:
 
«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον Γιάννη Μιχαλήτσο. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ οφείλει να ευχαριστήσει τον Γιάννη Μιχαλήτσο που για μία ακόμα φορά έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση του συλλόγου. Η αυριανή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί υπό τις οδηγίες του προπονητή της Κ20, Νίκου Πασσιαλή».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε