Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Times: “Οριστικά στη Λισαβόνα το Final-8 του Chamions League και στη Γερμανία το Europa”

Times: “Οριστικά στη Λισαβόνα το Final-8 του Chamions League και στη Γερμανία το Europa”

Δημοσίευμα των “Times” αναφέρει πως η UEFA έχει ήδη αποφασίσει πως και που θα διεξαχθεί η συνέχεια του Champions League και του Europa League, χωρίς ωστόσο να έχει βρεθεί οριστική λύση για τις ρεβάνς της φάσης των “16”.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFΑ θα αποφασίσει οριστικά για τον τρόπο διεξαγωγής και ολοκλήρωσης των ευρωπαϊκών διοργανώσεων την προσεχή Τετάρτη (17/6), αλλά σύμφωνα με τους Times, η διεξαγωγή Final-8 είναι ήδη ειλημμένη, με αυτό του Champions League να φιλοξενείται στη Λισαβόνα και εκείνο του Europa League στη Γερμανία, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές οι πόλεις. “Αγκάθι” αποτελούν Οι εκκρεμείς αγώνες της φάσης των “16” και για τις δύο διοργανώσεις, ανάμεσα στις οποίες είναι φυσικά και το Γουλβς-Ολυμπιακός.

Όσον αφορά τον τελικό του Champions League επρόκειτο να διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη, αλλά λόγω της πανδημίας και των συνθηκών που επικρατούν στην Τουρκία αυτό δεν είναι δυνατό να συμβεί, με την UEFA για να αποζημιώσει τους Τούρκους να σκέφτεται να τους δώσει τη διοργάνωση του τελικού το 2024.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις