Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Το… αβέβαιο κλίμα και η αναμονή για Ψωμιάδη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Την ώρα που τα χρονικά περιθώρια στενεύουν απελπιστικά για την ΑΕΚ, υπάρχει μεγάλη αγωνία για το αν θα δρομολογηθούν ουσιαστικές εξελίξεις στην τακτική Γ.Σ. της Τετάρτης. Εν αναμονή της απόφασης για τον Μάκη Ψωμιάδη είναι στην Ένωση.

Το κλίμα αβεβαιότητας. συντηρείται στην Ένωση, αφού παραμένουν άγνωστα το όνομα και οι προθέσεις του υποψήφιου επιχειρηματία επιχειρηματία (έπρεπε να έχουν μπει ορκωτοί λογιστές και να είχαν ξεκινήσει τον έλεγχο στα βιβλία της ΠΑΕ).

Από τη διοίκηση της ΑΕΚ συνεχίζει να βγαίνει αισιοδοξία, ωστόσο το μυστήριο που υπάρχει γύρω από τη συγκεκριμένη υπόθεση δεν αφήνει πολλά περιθώρια για θετικές εξελίξεις. Την ίδια ώρα, τα χρονικά περιθώρια στενεύουν απελπιστικά και έτσι τα σενάρια που θέλουν τη λύση του Πρωτοδικείου να πλησιάζει ενισχύονται συνεχώς.

Από εκεί και πέρα, στην ΑΕΚ περιμένουν την Τρίτη την απόφαση του δικαστηρίου στο αίτημα ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει η ΠΑΕ για να δεσμεύσει την περιουσία των παιδιών του Μάκη Ψωμιάδη.

Οι “κιτρινόμαυροι” συνεχίζουν να αισιοδοξούν για θετική κατάληξη της υπόθεσης, ωστόσο τον τελευταίο λόγο θα έχει το δικαστήριο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε