Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Τριανταφυλλόπουλος: Πλέον θα χάνουμε μόνο από τύχη!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η εμφάνιση και η νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έχουν φέρει την ψυχολογία στα ύψη στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, κάτι που αποτυπώνεται και στις δηλώσεις του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τι λείπει από τον Παναθηναϊκό και αν «πατάει» πλέον καλύτερα: «Πιστεύω ότι έχει δείξει και στα προηγούμενα ματς και με τον Αστέρα ότι παίζουμε ποδόσφαιρο και ελέγχουμε το ρυθμό σε κάθε αγώνα, πολλές φορές έχουμε την ατυχία και δεν σκοράραμε, σήμερα έτυχε και έγινε δύο φορές και καταφέραμε και κερδίσαμε. Μόνο από θέμα τύχης μπορεί να χάνουμε πλέον γιατί παίζουμε όπως θέλουμε εμείς».

Για το ότι ο Παναθηναϊκός αυτή τη φορά και έπαιξε καλύτερα και νίκησε: «Ναι αληθεύει, είχαμε πολύ καλά παιχνίδια απ’ την αρχή της σεζόν, χωρίς να πάρουμε βαθμούς. Σήμερα πήραμε κι ευελπιστούμε να γίνεται έτσι από εδώ και πέρα».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Ο κόσμος είναι φανταστικός είτε εντός, είτε εκτός έδρας, μας στηρίζει με το δικό του τρόπο κι εμείς προσπαθούμε μέσω του παιχνιδιού να τον ανταμείψουμε όπως και σήμερα».

Για τη φάση του γκολ που πέτυχε: «Έγινε και στο πρώτο ημίχρονο αρκετές φορές, έχει γίνει και σ’ άλλα παιχνίδια, δουλεύουμε σ’ αυτό, αλλά χρειαζόμασταν βελτίωση. Σήμερα καταφέραμε το τέλειο μαζί μ’ αυτό που έκανε και ο συμπαίκτης μου και σκοράραμε».

Για τα πλέι οφ: «Δεν θέλω να λέω πολλά λόγια, είναι νωρίς ακόμα για να σκεφτόμαστε αυτό, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά, πιστεύω ότι εμείς θα κοιτάξουμε το καλύτερο δυνατό και ανάλογα πως θα έρθει η βαθμολογία».


Στέφενς: Φοβισμένοι λόγω της διαιτησίας οι παίκτες μου


Τον… κατασπάραξε! “Ορμητικός” ο Παναθηναϊκός, δεν αντιστάθηκε ο ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε