Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα

Τζιμπούρ: Όλα θα πάνε καλά με το συμβόλαιο μου

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ράφικ Τζιμπούρ στο περιθώριο εκδήλωσης χορηγού εταιρείας του Ολυμπιακού μίλησε για το συναγωνισμό που έχει πλέον στην επίθεση λόγω της εκπληκτικής κατάστασης του Μήτρογλου αλλά και για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Τζιμπούρ έστειλε μήνυμα παραμονής αφού απαντώντας σε ερώτηση για την ανανέωση του συμβολαίου του είπε ότι όλα θα πάνε καλά.

Ο αλγερινός μίλησε…

Για την πορεία του Ολυμπιακού: “Έχουμε αρκετούς νέους παίκτες στην ομάδα μας οι οποίοι ήρθαν για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας στην Ελλάδα, πράγμα το οποίο είναι απαραίτητο για μας. Στη συνέχεια βέβαια υπάρχει η ευρωπαϊκή πορεία την οποία θέλουμε πάρα πολύ και πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε, έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε και αυτό προσπαθούμε.”

Για το συμβόλαιο του: “Είμαστε εντάξει, πιστεύω δεν θα έχουμε πρόβλημα και όλα θα πάνε καλά.”

Για το αν του αρέσει ο συναγωνισμός που έχει πλέον στην επίθεση του Ολυμπιακού: “Αυτό είναι ωραίο. Είναι πολύ καλό που υπάρχει αυτός ο ανταγωνισμός όχι μόνο στην επίθεση, αλλά και σε άλλες θέσεις. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός για τον Ολυμπιακό ότι αν ένας παίκτης λείψει, υπάρχει κάποιος άλλος να τον αντικαταστήσει και η ομάδα να συνεχίσει να προχωρά καλά, με νίκες και να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Είμαι ενθουσιασμένος για αυτό το πράγμα και περήφανος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό, μια μεγάλη ομάδα.”

Για το αν μπορεί να παίξει μαζί με τον Μήτρογλου στην ίδια ενδεκάδα: “Φυσικά και το πιστεύω. Ο Κώστας είναι ένας έξυπνος ποδοσφαιριστής, νομίζω πως μπορούμε να συνυπάρξουμε μαζί στην επίθεση, αλλά αυτό δεν είναι δική μου απόφαση, είναι απόφαση του προπονητή και εκείνος θα το κρίνει.”

Μαρινάκης προς Φέτφα: Παίξε μεγάλη μπάλα στον Ολυμπιακό

Ανανέωσε ο Φετφατζίδης!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε