Αθλητικά

UEFA: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι για “παίκτης της χρονιάς” στο Champions League (pic)

Η UEFA ανακοίνωσε τους τρεις υποψηφίους για τον παίκτη της χρονιάς στο Champions League, με τον Κέβιν Ντε Μπρούινε της Μάντσεστερ Σίτι και τους Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Εμάνουελ Νόιερ της Μπάγερν Μονάχου να διεκδικούν το βραβείο.

Η Μπάγερν Μονάχου ήταν η απόλυτη “κυρίαρχος” της διοργάνωσης και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δύσκολα θα χάσει και αυτή τη διάκριση, μετά την εκπληκτική σεζόν του τόσο στο Champions League όσο και στη Γερμανία.

Αντίθετα, ο Κέβιν Ντε Μπρούινε δεν κατάφερε για ακόμη μία χρονιά να οδηγήσει τη Μάντσεστερ Σίτι σε μία υπέρβαση στο Champions League κι έτσι η δική του ηγετική παρουσία στην ομάδα και η φανταστική σεζόν του, αναμένεται να περάσουν… απαρατήρητες στις ψήφους για το βραβείο.

Από εκεί και πέρα, η UEFA ανακοίνωσε και τους τρεις υποψηφίους για τον προπονητή της χρονιάς, με τους Χανς-Ντίτερ Φλικ (Μπάγερν Μονάχου), Γιούργκεν Κλοπ (Λίβερπουλ) και Γιούλιαν Νάγκελσμαν (Λειψία) να διεκδικούν το σχετικό βραβείο.

https://twitter.com/UEFA/status/1308710292747059201

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό να πέφτουν στη «μάχη» της League Phase
Με τρεις νίκες των ομάδων της Super League ξεκίνησε η 3η αγωνιστική της League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, η οποία και συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη...
Το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας (ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ