Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

UFC: Jorge Masvidal και Conor McGregor συνελήφθησαν με διαφορά λίγων ωρών

UFC: Jorge Masvidal και Conor McGregor συνελήφθησαν με διαφορά λίγων ωρών
Reuters

Ο χώρος του UFC δεν έχει και τα… καλύτερα παιδιά. Οι μαχητές του ΜΜΑ έχουν απασχολήσει πολλές φορές τις Αρχές. Αυτή τη φορά, Jorge Masvidal και Conor McGregor έχουν “τρεχάματα” με το νόμο.

Υπό κράτηση, από τις Αρχές του Μαϊάμι, βρίσκεται ο Χόρχε Μασβιντάλ, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για βιαιοπραγία

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ των ΗΠΑ, ο “αστέρας” του UFC φέρεται να γρονθοκόπησε τον Κόλμπι Κόβινγκτον (και αυτός μαχητής του UFC) έξω από ένα εστιατόριο στο Μαϊάμι, το βράδυ της Δευτέρας (21.03.2022) με αποτέλεσμα να του σπάσει τα δόντια και να τον αφήσει αναίσθητο.

Σύμφωνα με το TMZ, ο Μαβίνταλ φέρεται να είπε -πριν τον χτυπήσει τον “αντίπαλο” του- την ατάκα «να μην πιάνεις στο στόμα σου τα παιδιά μου». Ο Μασβίνταλ φέρεται να κρατείται με τις Αρχές της Πολιτείας να έχουν ορίσει μια εγγύηση ύψους 15.000 δολαρίων. Να θυμίζουμε πως οι δυο μαχητές είχαν τεθεί αντιμέτωποι στις αρχές του μήνα, για το UFC 272 (ΦΩΤΟ), με τον Κόβινγκτον να βγαίνει νικητής.

Λίγες ώρες μετά, το βράδυ της Τρίτης (22.03) ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση με την Bentley του, αξίας 140.000 λιρών, σε αυτοκινητόδρομο στο Δουβλίνο.

Το αυτοκίνητό του κατασχέθηκε, όμως του επιστράφηκε λίγο αργότερα, σύμφωνα με την εφημερίδα Irish Independent. Στον 33χρονο “αστέρα” του UFC -που έχει απασχολήσει πολλές φορές τις Αρχές στο παρελθόν- απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επικίνδυνη οδήγηση και θα εμφανιστεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο του Blanchardstown τον ερχόμενο μήνα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις