Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

UFC: Το καυτερό φαγητό έβγαλε νοκ-άουτ τον Ντέρικ Λιούις

UFC: Το καυτερό φαγητό έβγαλε νοκ-άουτ τον Ντέρικ Λιούις

Ο Ντέρικ “The Black Beast’” Λιούις βρέθηκε καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή, αποδέχθηκε την πρόκληση να φάει φαγητό καλυμμένα με καυτερές σάλτσες και… λύγισε.

Ο “μαχητής” του UFC, Ντέρικ Λιούις -από τους κορυφαίους στην κατηγορία βαρέων βαρών του UFC- έφαγε πικάντικο φαγητό κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε στο “First we eat” και… ισοπεδώθηκε από τις κοτομπουκιές που έβαλε στο στόμα του.

Όσο οι φτερούγες που δοκίμαζε ο MMAer γνωστός και ως “The Black Beast” ανέβαιναν στην Κλίμακα Σκόβιλ (κλίμακα μέτρησης του βαθμού καυστικότητας) τόσο τα πράγματα… ζόριζαν για τον αθλητή των μεικτών πολεμικών τεχνών.

Ο πρωταθλητής του UFC ίδρωσε, ήπιε γάλα, σκούπισε το κεφάλι του, έβηξε, ίδρωσε ξανά, ήπιε νερό με παγάκια και ακόμα περισσότερο γάλα, ξεπέρασε τις 699.000 στην κλίμακα και σταμάτησε εκεί που άρχισε να χάνει τη γεύση από το στόμα και την αίσθηση στα χείλη του!

Αφού έφαγε τις “φτερούγες του θανάτου” ο Ντέρικ Λιούις είπε πως ειδικά μετά τις τελευταίες μπουκιές, του πέρασε από το μυαλό να βγάλει το σορτσάκι του, για να μπορέσει να δροσιστεί

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις