Δευτέρα, 6 Μαΐ
22oC Αθήνα

Βαλβέρδε: Να μας κάνουν πιο δυνατούς οι απουσίες

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν στέκεται στις απουσίες που έχει η ομάδα του και δήλωσε ότι οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση.

Ντεσάν:Ο Τζιμπούρ μπορεί να μας κάνει τη ζημιά

Μοντέστο: Αναγεννήθηκα στον Ολυμπιακό

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ξεκαθάρισε ότι ο Ολυμπιακός θα παλέψει για την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ και δεν έχουν στο μυαλό τους το Γιουρόπα.

Συγκεκριμένα ο Ισπανός τεχνικός μίλησε…

Για το αν πιστεύει στην πρόκριση: «Εμείς δεν σκεφτόμαστε το Γιουρόπα Λιγκ. Θα παλέψουμε για το Τσάμπιονς Λιγκ. Θα τα δώσουμε όλα. Θα κοιτάξουμε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας για την πρόκριση».

Για τις απουσίες της ομάδας του:
«Ελπίζω να μας κάνουν πιο δυνατούς οι απουσίες. Εμείς θέλουμε να παίξουμε καλά απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Το εντός έδρας παιχνίδι με την Μαρσέιγ ήταν η χειρότερή μας εμφάνιση στην Ευρώπη. Μια νίκη θα μας δώσει πάρα πολλά . Γνωρίζουμε τον βαθμό δυσκολίας απέναντι σε έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο όπως είναι η Μαρσέιγ».

Για τα γκολ που δέχεται νωρίς η ομάδα του:
«Ελπίζω να το αποφύγουμε αυτή τη φορά. Η Μαρσέιγ κάνει νωρίς ευκαιρίες. Έτσι θα πρέπει να το αποφύγουμε».

Για το ποιοι θα αγωνιστούν στο κέντρο:
«Ο Φέισα δεν είναι έτοιμος να ξεκινήσει. Μπορεί να αξιοποιηθεί μόνο σε ένα μέρος του αγώνα. Δεν σκεφτόμαστε τους απόντες. Όλοι πρέπει να βοηθήσουν. Η Μαρσέιγ είναι πολύ δυνατή τεχνικά. Έχει στρατηγική και επικίνδυνους παίκτες, όπως ο Ντιαρά και ο Ντιαβαρά. Είναι πολύ καλή στα στημένα. Είναι μία ιδιαίτερα δυνατή και ικανή ομάδα. Και οι άλλες δύο ομάδες του ομίλου μας είναι πολύ καλές».
Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Κέβιν Μιραλάς:

“Θα δώσουμε το μάξιμουμ των δυνάμεών μας για να πάρουμε τουλάχιστον έναν βαθμό αλλά και για την πρόκριση. Ελπίζω να βάλω ένα ή και περισσότερα γκολ. Θέλω πολύ να βοηθήσω σε αυτό το ματς. Παίξαμε καλά με τον Παναθηναϊκό. Έπρεπε να νικήσουμε. Το παιχνίδι με την Μαρσέιγ είναι κάτι διαφορετικό. Είναι πάντως ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε