Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα

Βλέπει Σαμαρά και Ντεγκρά ο Ολυμπιακός– Τηλεφώνημα Μαρινάκη στον Μήτρογλου

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Μπορεί πλέον οι “ερυθρόλευκοι” να βρίσκονται αγκαλιά με τον τίτλο ωστόσο η μεταγραφική κινητικότητα δεν σταματά. Ο Μαρινάκης συνεχάρη τον Μήτρογλου για τον γκολ επί του Παναθηναϊκού.

Βροχή, Κουκουλα(κης) και Τρίποντο

Ο Ολυμπιακός πέρασε και από την Τρίπολη και σε συνδυασμό με την απώλεια του Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη βρίσκεται στο +7, 11 αγωνιστικής πριν το φινάλε. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης που παρακολούθησε τον αγώνα μαζί με τον κόσμο του Ολυμπιακού στις κερκίδες είχε πολλούς λόγους να χαίρεται το βράδυ της Κυριακής. Ένας από αυτούς είναι η απόδοση του Κώστα Μήτρογλου στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

 
Μάλιστα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης επικοινώνησε ο ίδιος τηλεφωνικά με τον Μήτρογλου δίνοντάς του συγχαρητήρια για το γκολ που πέτυχε. Στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι δικαιώνονται μες την επιλογή τους να δώσουν δανεικό τον παίκτη στον Πανιώνιο προκειμένου να πάρει παιχνίδια, καθώς ο Μήτρογλου σε δύο συμμετοχές με τους “κυανέρυθρους” μετρά ήδη τρία γκολ, καθώς είχαν προηγηθεί τα δύο επί του Αρη.
 
Από και και πέρα έντονη κινητικότητα υπάρχει στα μεταγραφικά, κυρίως για παίκτες που αναμένεται να πιάσουν λιμάνι το καλοκαίρι. Στους ανθρώπους της ομάδας αρέσει πολύ ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, Ματίας Ντεγκρά, ενώ σύμφωνα με κάποιες πηγές έχει γίνει ήδη μία πρώτη επαφή.
 
Το νέο όνομα που έχει έρθει στο προσκήνιο είναι αυτό του Γιώργου Σαμαρά. Ο επιθετικός της Σέλτικ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι ωστόσο αποτελεί στόχο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε