Δευτέρα, 6 Μαΐ
15oC Αθήνα

“Βράζουν” στην Ιταλία για την διαιτησία – Παραιτήθηκε ο Πραντέλι!

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Τσέζαρε Πραντέλι κατηγόρησε τον διαιτητή πως κατέστρεψε το ματς της Ιταλίας με την Ουρουγουάη, λόγω της αποβολής του Κλάουντιο Μαρκίζιο, ενώ ανακοίνωσε την παραίτηση του από τον πάγκο της “σκουάντρα ατζούρα”

Μεγάλα παράπονα από τις αποφάσεις του Μεξικανού ρέφερι Ροντρίγκες είχε ο προπονητής της Ιταλίας Τσέζαρε Πραντέλι, μετά την ήττα με 1-0 από την Ουρουγουάη για την τρίτη αγωνιστική του τέταρτου Ομίλου.

Με το αποτέλεσμα αυτό η «σκουάντρα ατζούρα» έμεινε εκτός συνέχειας, με τον τεχνικό της να χρεώνει την έκβαση αυτή και στις αποφάσεις της διαιτησίας. Ο Πραντέλι τόνισε πώς αν οι δύο ομάδες τελείωναν έντεκα εναντίον έντεκα, η Ουρουγουάη δεν θα είχε καμία τύχη και συμπλήρωσε: «Κάναμε, τακτικά, καλό παιχνίδι και ο διαιτητής το κατέστρεψε. Δεν γίνεται να δίνει κόκκινη κάρτα σε τέτοια φάση. Δουλέψαμε τέσσερα χρόνια και μία κόκκινη τα άλλαξε όλα».

Μάλιστα, ο Ιταλός εκλέκτορας ήταν τόσο στενοχωρημένος από το γεγονός του αποκλεισμού, που δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ιταλική ομοσπονδία, ανακοινώνοντας την παραίτηση του

“Υποβάλλω την παραίτησή μου και η απόφασή μου αυτή είναι αμετάκλητη. Το πρότζεκτ που αναλάβαμε δεν πέτυχε” τόνισε χαρακτηριστικά. Μαζί με τον Πραντέλι, παραιτήθηκε και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Τζιανκάρλο Αμπέτε!

Διαβάστε ακόμα…

Mundial 2014: “Έφυγε” χωρίς νίκη η Αγγλία (VIDEO)

Mundial 2014: Η Ουρουγουάη “δάγκωσε” την Ιταλία (VIDEO)

“Χτύπησε” ξανά! Δάγκωσε τον Κιελίνι ο Σουάρες (VIDEO)

Αντί για μπάλα ο Μπαλοτέλι “βρήκε” το…κεφάλι του αντίπαλου (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε