Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Wimbledon: Η ώρα που αγωνίζονται Τσιτσιπάς και Σάκκαρη στην πρεμιέρα της Δευτέρας (28/6)

Wimbledon: Η ώρα που αγωνίζονται Τσιτσιπάς και Σάκκαρη στην πρεμιέρα της Δευτέρας (28/6)
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη ρίχνονται στην «μάχη» του Wimbledon την Δευτέρα (28/6) με την ώρα διεξαγωγής των αγώνων τους να γίνεται γνωστή σήμερα (26/6).

Την ίδια ημέρα (Δευτέρα, 28/06) ρίχνονται στη μάχη του Wimbledon οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη. Μετά από την εντυπωσιακή τους παρουσία στο Roland Garros (σ.σ. ο 22χρονος πρωταθλητής ηττήθηκε στον τελικό, ενώ η 25χρονη πρωταθλήτρια στον ημιτελικό), Τσιτσιπάς και Σάκκαρη θα επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό και στο Major του Λονδίνου.

Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών στην Ελλάδα αντιμετωπίζει τον Αμερικανό, Φράνσις Τιάφο (νο56 στον κόσμο), στο Court 1 των εγκαταστάσεων του All England Club, με την αναμέτρηση να αναμένται να ξεκινήσει στις 18:30 το απόγευμα, ενώ βρίσκεται στο ίδιο μισό του ταμπλό με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος την ίδια μέρα αντιμετωπίζει τον Ντρέιπερ στη 15:30 το μεσημέρι.

Όσον αφορά την Σάκκαρη, θα τεθεί αντιμέτωπη με την αριστερόχειρα Ολλανδή (νο84 στην κατάταξη της WTA), Αράντσα Ρους με την αναμέτρηση να ξεκινά στις 18:30 το απόγευμα. Στο παρελθόν οι δυο τους έχουν παίξει δύο φορές, με την Ελληνίδα να έχει πανηγυρίσει ισάριθμες, χωρίς, μάλιστα, να χάσει σετ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις