Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

Wimbledon: Ο Κάρλος Αλκαράθ κέρδισε τον Χόλγκερ Ρούνε και πρόκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης

Wimbledon: Ο Κάρλος Αλκαράθ κέρδισε τον Χόλγκερ Ρούνε και πρόκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης

Ο Κάρλος Αλκαράθ κέρδισε με μεγάλη δυσκολία 3-0 (7-6(3), 6-4, 6-4) τον Χόλγκερ Ρούνε, με τον Ισπανό τενίστα να προκρίνεται στην ημιτελική φάση του Wimbledon, εκεί όπου θα συναντήσει τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Σε ένα αγώνα που είχε διάρκεια δυο ώρες και 20 λεπτά, ο Αλκαράθ συνάντησε ένα ιδιαίτερα δύσκολο εμπόδιο απέναντι του, ωστόσο το Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη του τένις, επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και πήρε τη νίκη.

Με αυτό τον τρόπο ο Αλκαράθ έγινε ο νεότερος τενίστας που κατορθώνει να φτάσει στα ημιτελικά του Wimbledon, μετά τον Νόβακ Τζόκοβιτς το 2007, ενώ ο αγώνας του ήταν ο πρώτος από το 1986 που γίνεται μεταξύ δυο αθλητών κάτω των 21 ετών! 

Στην σπουδαία και συνάμα ιστορική αναμέτρηση, ο Αλκαράθ αφού πήρε το πρώτο σετ με 7-6 στα γκέιμ, κατάφερε να κάνει δυο μπρέικ στα επόμενα σετ, με τον ίδιο διατηρώντας το σερβίς του να παίρνει το δεύτερο και τρίτο σετ, κάτι που του έδωσε τη νίκη και συνάμα την πρόκριση.

Πλέον έχει μπροστά του ένα σπουδαίο παιχνίδι απέναντι στον σαφώς πιο έμπειρο Ντανίλ Μεντβέντεφ, ένα ζευγάρι το οποίο θα κρίνει τον πρώτο από τους δυο φιναλίστ του Wimbledon.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wimbledon (@wimbledon)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις