Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Wimbledon: Ο Νόβακ Τζόκοβιτς διέλυσε τον Θανάση Κοκκινάκη και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο

Wimbledon: Ο Νόβακ Τζόκοβιτς διέλυσε τον Θανάση Κοκκινάκη και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν εντυπωσιακός στο δεύτερο παιχνίδι του στο φετινό Wimbledon. Ο κορυφαίος Σέρβος τενίστας συνέτριψε τον Θανάση Κοκκινάκη με 3-0 σετ και πήρε άνετα το εισιτήριο για τους “32” της διοργάνωσης.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς παρουσίασε βελτιωμένο πρόσωπο σε σχέση με την πρεμιέρα του στο Wimbledon κι έδειξε αποφασισμένος να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου.

Ο υπερασπιστής του τίτλου πέτυχε την 81η νίκη της καριέρας του στο τουρνουά και περιμένει τον συμπατριώτη του, Μιομίρ Κετσμάνοβιτς (Νο30), στον τρίτο γύρο.

Από την πλευρά του, ο 26χρονος Ελληνοαυστραλός τενίστας, Θανάσης Κοκκινάκης, δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση. Μετά από δύο ώρες αγώνα, ο Τζόκοβιτς νίκησε τον Κοκκινάκη με 6-1, 6-4, 6-2, χάνοντας μόλις επτά γκέιμς.

Αποκλείστηκε η Ανέτ Κονταβέιτ

Την κακή παράδοση που έχει στο Γουίμπλεντον συνέχισε και φέτος η Ανέτ Κονταβέιτ, αποχαιρετώντας πολύ νωρίς το μεγάλο τουρνουά του Λονδίνου. Η Εσθονή τενίστρια, Νο 3 στην παγκόσμια κατάταξη, ηττήθηκε στον 2ο γύρο με… συνοπτικές διαδικασίες από τη Γερμανίδα Γιούλε Νιμάιερ (Νο 97 στον κόσμο) με 6-4, 6-0, σε μία αναμέτρηση που κράτησε λιγότερο από μία ώρα (58 λεπτά για την ακρίβεια)!

Η Κονταβέιτ δεν έχει φτάσει ποτέ πιο πέρα από τον 3ο γύρο στο Γουίμπλεντον (σε οκτώ συμμετοχές), ενώ γενικά σε τουρνουά γκραν σλαμ η καλύτερη πορεία της ήταν το 2020 στη Μελβούρνη, όταν έφτασε ως τα προημιτελικά.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις