Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

“Χρυσός” Καρέλης – Έξτρα βαθμό ο Παναθηναϊκός

“Χρυσός” Καρέλης – Έξτρα βαθμό ο Παναθηναϊκός

Με δυο τέρματα του Καρέλη, που μπήκε αλλαγή στην επανάληψη, ο Παναθηναϊκός επικράτησε εντός έδρας του Λεβαδειακού με 3-1 και πρόσθεσε έξτρα πόντο στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ, μετά και το 2-2 του Αστέρα με τον Άρη

Μετά από ένα μέτριο πρώτο δεκάλεπτο, όπου η βροχή έπεφτε δυνατά, ο Παναθηναϊκός πήρε τα ηνία της αναμέτρησης και έχασε σημαντική διπλή ευκαιρία στο 13′ με τον Πρζιρόβσκι να νικά στο τετ-α-τετ τον Μπεργκ και στην συνέχεια η άμυνα του Λεβαδειακού να διώχνει σε κόρνερ το σουτ του Αμπέιντ.

Το “τριφύλλι” είχε στην κατοχή του την μπάλα, προσπαθώντας να γίνει επικίνδυνο στην εστία των Βοιωτών, ενώ δεν ανησύχησε στα μετόπισθεν, αφού οι Βοιωτοί ήταν ακίνδυνοι. Στο 23′ οι “πράσινοι” έχασαν νέα καλή ευκαιρία, με το σουτ του Αμπέιντ -μέσα από την περιοχή- να περνά άουτ, αλλά στο 39′ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Κουτρουμπή.

Η… χαρά του Παναθηναϊκού δεν κράτησε πολύ, αφού δύο λεπτά αργότερα ο Κονέ εκμεταλλεύτηκε το κακό βολέ του Καπίνο και έφερε το ματς στα ίσα, στέλνοντας τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια με 1-1. Το “τριφύλλι” προσπάθησε να πάρει ξανά… κεφάλι στο σκορ, με την έναρξη της επανάληψης, ο Αναστασίου πέρασε στο 63′ τους Κλωναρίδη και Καρέλη στο παιχνίδι και δικαιώθηκε, αφού ο δεύτερος έκανε με κεφαλιά το 2-1. Ο Καρέλης διαμόρφωσε στο 77′ και το τελικό 3-1, σε ένα τέρμα στο οποίο ο Μπεργκ -έκανε την τελική μπαλιά- ήταν οφσάιντ.

“https://www.newsit.gr/category/athlitika”>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε