Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Α’ Bola : “Η Μπενφίκα θέλει Σεμέδο ενόψει ΠΑΟΚ – Δεν ανεβαίνει πάνω από 7 εκατ.»

Α’ Bola : “Η Μπενφίκα θέλει Σεμέδο ενόψει ΠΑΟΚ – Δεν ανεβαίνει πάνω από 7 εκατ.»
Intime

Η Μπενφίκα προσπαθεί να ενισχύσει την αμυντική της γραμμή με την απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο, πριν τα προκριματικά του Champions League. Η διαφορά στο οικονομικό με τον Ολυμπιακό.

Η Μπενφίκα θέλει να κάνει δικό της τον Ρούμπεν Σεμέδο και μάλιστα πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του Champions League, αλλά σύμφωνα με όσα αναφέρει η “A Bola” η υπόθεση αυτή δεν είναι εύκολη.

Όπως τονίζεται, υπάρχει σημαντική διαφορά ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ομάδα του Ζόρζε Ζέσους. «Ο Ολυμπιακός αξιώνει 12 εκατ. ευρώ για τον Πορτογάλο, αλλά η Μπενφίκα δεν θέλει να ανέβει πάνω από τα 7 εκατ.», αναφέρει το δημοσίευμα.

Ολυμπιακός: Κατέθεσε πρόταση για παίκτη που θέλει και η ΑΕΚ

«Ο Ζόρζε Ζεσούς θέλει να ενισχύσει την άμυνά του και οι συζητήσεις με τους πρωταθλητές Ελλάδας έχουν ήδη αρχίσει. Η Μπενφίκα θέλει να κλείσει τη μετεγγραφή ως το τέλος της εβδομάδας, ώστε να έχει τον Σεμέδο στα προκριματικά του Champions League. Οι διαπραγματεύσεις δεν είναι εύκολες, αλλά μπήκαν σε καλό δρόμο μετά την απόκτηση του Πέπε από τον Ολυμπιακό, καθώς είχε δικαιώματα επί του παίκτη η Μπενφίκα», προσθέτει το ρεπορτάζ της πορτογαλικής εφημερίδας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις