Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

«Αδιάφορος και απείθαρχος ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην προπόνηση της Μπάγερν Μονάχου» γράφει η Bild

«Αδιάφορος και απείθαρχος ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην προπόνηση της Μπάγερν Μονάχου» γράφει η Bild
Reuters

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θεωρεί τον εαυτό του ξένο σώμα στην Μπάγερν Μονάχου. Σύμφωνα με την “Bild”, ο Πολωνός επιθετικός δείχνει ξεκάθαρα πως δεν θέλει να βρίσκεται άλλο στους πρωταθλητές Γερμανίας.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θέλει να πάρει μετεγγραφή για την Μπαρτσελόνα, αλλά την ίδια στιγμή παίρνει κανονικά μέρος στις προπονήσεις της Μπάγερν Μονάχου.

Η παρουσία του όμως στο πρόγραμμα των Βαυαρών είναι… τυπική. Σύμφωνα με την “Bild”, ο Λεβαντόφσκι ήταν ο τελευταίος που πάτησε στον αγωνιστικό χώρο στην προπόνηση της Τετάρτης (13.07.2022) δείχνοντας ένα… αδιάφορο πρόσωπο, την ώρα που οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις.

Ο Πολωνός επιθετικός φέρεται να μην μιλούσε σε κανέναν, ενώ, όταν οι παίκτες της Μπάγερν έπαιξαν «οικογενειακό διπλό», δεν ζήτησε ποτέ έντονα τη μπάλα, ούτε σκόραρε. Μάλιστα, στις στιγμές που δεν γίνονταν σωστά οι ασκήσεις και ο Νάγκελσμαν “μοίραζε” push-ups ως «μέτρο τιμωρίας, ο Λεβαντόφσκι δεν έκανε τίποτα.

Η γερμανική εφημερίδα παρουσιάζει τον ποδοσφαιριστή και ως απείθαρχο, αφού, λέγεται ότι όταν ο κόουτς της ομάδας μιλούσε στους παίκτες του, ο Πολωνός αδιαφορούσε, κοιτάζοντας αλλού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις