Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΕΚ: Η ΑΕΛ και ο Λυμπερόπουλος!

ΑΕΚ: Η ΑΕΛ και ο Λυμπερόπουλος!
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η ΑΕΚ υποδέχεται την ΑΕΛ την Κυριακή (10/9), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Superleague, με τη νίκη να είναι μόνοδρομος για την Ένωση, προκειμένου να μην επιτρέψει στον Ολυμπιακό να ξεφύγει περισσότερο στη βαθμολογία.

Σύνθημα νίκης έδωσε ο Μανόλο Χιμένεθ στους παίκτες του, στην προπόνηση της Πέμπτης (7/9) ενόψει του εντός έδρας παιχνιδιού της ΑΕΚ με την ΑΕΛ.  Ο Ισπανός τεχνικός κατέστησε σαφές πως το μυαλό των “κιτρινόμαυρων” θα πρέπει να είναι αποκλειστικά στην αναμέτρηση με τους “βυσσινί” κι όχι σ’ αυτό με τη Ριέκα που ακολουθεί για την πρώτη αγωνιστική του Europa League.

“Στο μυαλό μας πρέπει να έχουμε μόνο το παιχνίδι της Κυριακής με τη Λάρισα. Δεν υπάρχει κανένα εύκολο ματς και τίποτα δεν πρόκειται να μας χαριστεί τίποτα. Πρέπει να είμαι πολύ συγκεντρωμένοι, προκειμένου να πάρουμε τη νίκη και να τουλάχιστον να κρατήσουμε την διαφορά μας από τον Ολυμπιακό. Μόνο πρέπει να σκεφτόμαστε το ματς με την Λάρισα. Όλα τα υπόλοιπα θα τα σκεφτούμε και μετά απ’ αυτό το παιχνίδι”, είπε ο Χιμένεθ στους παίκτες.

Επιστρέφει ο Λυμπερόπουλος

Στο μεταξύ, μόνο τα τυπικά απομένουν για την επιστροφή του Νίκου Λυμπερόπουλου στην ΑΕΚ. Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία, με την Ένωση να αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της με τον “Λύμπε” τις επόμενες ώρες. Μένει να δούμε τις αρμοδιότητες που θα αναλάβει ο Λυμπερόπουλος, ο οποίος αποτελεί επιλογή του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις