Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

ΑΕΚ – Άγιαξ: Αγωνία για Αραούχο και Γιόνσον

ΑΕΚ – Άγιαξ: Αγωνία για Αραούχο και Γιόνσον
ΦΩΤΟ eurokinissi

Στην ΑΕΚ δεν έχουν προκύψει νεότερα σχετικά με την κατάσταση των Σέρχιο Αραούχο και Γενς Γιόνσον, με τους ανθρώπους του συλλόγου να κρατούν στάση αναμονής για την συμμετοχή των δυο ποδοσφαιριστών απέναντι στον Άγιαξ.

Συγκεκριμένα εντός της ΑΕΚ υπάρχει έντονη αγωνία για τους Σέρχιο Αραούχο και Γενς Γιόνσον, αφού αμφότεροι παραμένουν αμφίβολοι για τον αγώνα απέναντι στον Άγιαξ στην 6η αγωνιστική του Europa League.

Ο Αραούχο βρέθηκε στον πάγκο της Ένωσης στο πρόσφατο παιχνίδι των «κιτρινόμαυρων» κόντρα στον Άρη για την Super League και συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να δώσει το παρών στην αποστολή της ομάδας για το Άμστερνταμ.

Αντίθετα ο Γιόνσον κάνει αγώνα δρόμου, με την κατάσταση του να εκτιμάται καθημερινά. Άλλωστε ο Δανός μέσος είναι ένας κομβικός παίκτης για το συγκρότημα του Ματίας Αλμέιδα, κάτι που το ξέρει καλύτερα από τον κάθε ένα ο προπονητής της ΑΕΚ.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεδομένη είναι η απουσία του Τσίτσαν Στάνκοβιτς που είναι τραυματίας, καθώς επίσης και του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς που είναι τιμωρημένος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις