Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΕΚ – Αϊντάρεβιτς: “Θέλω να κερδίζω, όχι να είμαι τρίτος και τέταρτος”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Γεμάτος αυτοπεποίθηση και με διάθεση να βοηθήσει την ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους της εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις το νέο μετεγγραφικό απόκτημα της Ένωσης.

Λίγα λεπτά μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την ΑΕΚ, ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ και εξέφρασε την αποφασιστικότητα του να βοηθήσει την ΑΕΚ να πετύχει νίκες, τονίζοντας πως “… δεν με απασχολεί να είμαι δεύτερος, τρίτος ή τέταρτος”.

“Είχα κάποιες επιλογές πριν έρθω. Στο παρελθόν έχω αγωνιστεί σε διαφορετικές χώρες, σε διάφορα πρωταθλήματα, στην Αγγλία, στη Σουηδία, στο Βέλγιο. Το συζήτησα με την οικογένειά μου και τον ατζέντη μου, οπότε κρίνω ότι ήταν η καλύτερη επιλογή για να μπορέσω να έρθω. Έχω δει το όραμα της ομάδας, έχω δει την υποδομή, μου έχουν αναφέρει κάποια πράγματα. Πιστεύω ότι είμαι εδώ για να κερδίσω, όχι μόνο για να παίξω. Θέλω να κατακτήσω πολλές νίκες με την ομάδα τόσο σε αυτό το γήπεδο, όσο και στο επόμενο”, ανέφερε αρχικά ο Αϊντάρεβιτς.

Click4more: Έπεσαν οι υπογραφές! Παίκτης της ΑΕΚ ο Αϊντάρεβιτς

Για την παρουσία των Μαϊστόροβιτς και Γιόχανσον στην ΑΕΚ: “Φυσικά και βοηθάει η παρουσία των δύο. Με τον Γιάκομπ Γιόχανσον έχουμε παίξει στο παρελθόν στην Εθνική ομάδα, τον γνωρίζω καλά, αλλά ναι βοηθάει ότι είναι κάποιοι συμπατριώτες μου εδώ. Βέβαια είτε ήταν κάποιος Νορβηγός, είτε ήταν κάποιος Ισπανός μιλάμε για ποδόσφαιρο, η δουλειά μας είναι να είμαστε μέσα στο γήπεδο, να κλωτσάμε την μπάλα και αυτό που θέλω να κάνω είναι να προσαρμοστώ όσο πιο γρήγορα γίνεται μέσα στην ομάδα για να μπορέσω να βοηθήσω”.

Για το αν ο ίδιος είναι δυνατή προσωπικότητα: “Νομίζω ότι αν δεν ήμουνα μια δυνατή προσωπικότητα, τόσο ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, όσο και ο προπονητής και η ομάδα δεν θα επέλεγαν να είμαι εδώ πέρα. Αν δεν είχα δυνατή προσωπικότητα θα προτιμούσα να μείνω στο σπίτι μου ή να παίξω κάποιο άλλο άθλημα για παράδειγμα μπόουλινγκ. Αυτό που θέλω εγώ είναι όταν μπαίνω μέσα στον αγώνα η ομάδα να κερδίζει. Όχι 1-1, όχι ισοπαλίες. Δεν ξέρω αν έχετε δεν την ταινία Back to the future με τον τύπο με τα λευκά μαλλιά… Εγώ κοιτάω μπροστά στο μέλλον και θέλω να βοηθήσω την ομάδα. Πιστεύω στη μοίρα, βρέθηκα εδώ στην Ελλάδα, το σημαντικότερο είναι ότι είμαι εδώ, οπότε ας το διασκεδάσουμε”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε