Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ: “Αιχμές” από Παπαθεοδώρου! “Βιάζονταν οι διαιτητές γιατί έχουν άλλες δουλειές” (video)

ΑΕΚ: “Αιχμές” από Παπαθεοδώρου! “Βιάζονταν οι διαιτητές γιατί έχουν άλλες δουλειές” (video)
ΦΩΤΟ Intime

Η ΑΕΚ ηττήθηκε κι από τον Παναθηναϊκό στον “μικρό τελικό” του Σούπερ Καπ, μένοντας στην τελευταία θέση της νέας διοργάνωσης του ΕΣΑΚΕ, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου πάντως, να έχει παράπονα από τη διαιτησία.

Ο προπονητής της ΑΕΚ αναφέρθηκε σε μία φάση στο τέλος του αγώνα, που δεν επέτρεψε στην Ένωση να διεκδικήσει την ισοφάριση -και την παράταση-, αφήνοντας αιχμές για τους Έλληνες διαιτητές.

Οι δηλώσεις του Παπαθεοδώρου

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Να συγχαρούμε τους διοργανωτές. Ήταν μια καλή ευκαιρία να παίξουμε επίσημα παιχνίδια. Είχαμε βάλει 2 στόχους, να είμαστε πιο σκληροί στην άμυνα και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Το καταφέραμε. Είμαστε ευχαριστημένοι από τη βελτίωση των παικτών. Έτσι θέλουμε να προσεγγίζουμε τα παιχνίδια. Να καθαρίζουμε το μυαλό μας και να μπούμε με καθαρό μυαλό και γεμάτοι ενέργεια για τη διοργάνωση που έρχεται».

Για τη διαιτησία: «Πρέπει να μπορούμε να ελέγχουμε τα συναισθήματά μας. Λάθη κάνουμε όλοι, κι οι αντίπαλοι και όλοι. Από εκεί και πέρα, είναι κάτι που δεν μπορούμε να ελέγξουμε εμείς και να επέμβουμε. Είναι πέρα από τις δυνατότητές μας. Δεν μπορώ να κάνω κάποια εκτίμηση. Δεδομένα, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ακολουθούμε το πλάνο μας και να έχουμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάζονται για να νικήσουμε. Για τη σημερινή διαιτησία, κάνουν κι οι άνθρωποι προετοιμασία, ίσως είχε επείγον ραντεβού και βιαζόταν να φύγει κι έδωσε αυτό το φάουλ, δεν ξέρω. Από την στιγμή που δεν είναι επαγγελματική η διαιτησία, λογικό είναι αυτό. Δεν είναι επαγγελματίες οι άνθρωποι, έχουν κάποιες άλλες ασχολίες. Σου λέει τώρα άμα μπει τρίποντο και πάει παράταση το ματς, δεν ξέρεις τι γίνεται. Οπότε, δεν μπορώ να το κρίνω».

Για την αλλαγή στην διεξαγωγή της regular season του BCL 2020-21: «Το μυαλό μας είναι συγκεντρωμένο στην επόμενη εβδομάδα. Είναι ενδιαφέρον το νέο φορμάτ. Λόγω της πανδημίας γίνεται. Να τελειώσει η εβδομάδα που έρχεται και θα έχουμε χρόνο για τη νέα χρονιά, η οποία θα είναι δύσκολη για τη συνέχεια ς που έρχεται για όλους».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις