Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΕΚ: Αναμονή για Αραούχο και Μουκουντί ενόψει Αστέρα Τρίπολης

ΑΕΚ: Αναμονή για Αραούχο και Μουκουντί ενόψει Αστέρα Τρίπολης

Η ΑΕΚ συνέχισε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίτη, με την αγωνία για τη συμμετοχή των Αραούχο και Μουκουντί να μεγαλώνει.

Οι δύο ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα προσπαθήσουν να προλάβουν την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο η συμμετοχή τους είναι εξαιρετικά αμφίβολη, ειδικά του αμυντικού της Ένωσης.

Στη διάρκεια της προπόνησης της Πέμπτης (3/11), ο Σέρχιο Αραούχο ακολούθησε θεραπεία. Υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Αργεντινός επιθετικός θα προλάβει να αγωνιστεί κόντρα στους Αρκάδες, ωστόσο σημαντικό ρόλο θα παίξει και αγωνιστικός χώρος, μιας και οι καιρικές συνθήκες δεν αναμένεται να είναι οι καλύτερες.

Όσον αφορά στον Μουκουντί, παρέμεινε κλινήρης λόγω ίωσης. Ο αμυντικός της ΑΕΚ δύσκολα θα είναι έτοιμος, με τους Μήτογλου και Τζαβέλλα να αναμένεται να συνθέσουν το αμυντικό δίδυμο της Ένωσης, μιας και θα απουσιάσει και ο Βίντα.

Στο μεταξύ, ατομικά γυμνάστηκαν, αλλά σε εντατικό ρυθμό, οι Τομ Φαν Βέερτ και Στίβεν Τσούμπερ κάτι που σημαίνει, πως είναι θέμα χρόνου η επιστροφή τους σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Κοσίδης επανεντάχθηκε στο πρόγραμμα της ομάδας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις