Αθλητικά

ΑΕΚ: Ανεβάζει «στροφές» ο Λιβάι Γκαρσία – Νέο πρόβλημα με Μιλάντ Μοχαμάντι

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Λιβάι Γκαρσία έχει αρχίσει να ανεβάζει “στροφές” στα Σπάτα και σύντομα αναμένεται να τεθεί και πάλι στη διάθεση της ΑΕΚ και του Αργύρη Γιαννίκη, ο οποίος αντιμετωπίζει όμως νέο πρόβλημα με τον Μιλάντ Μοχαμάντι.

Ο Ιρανός μπακ ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό, όντας επιβαρυμένος από τα συνεχή ματς και αποχώρησε από την προπόνηση για να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΑΕΚ

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα. Ο Μιλάντ Μοχαμάντι αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό και θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Ο Λιβάι Γκαρσία ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισε την αποθεραπεία του. Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 11.00.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ: «Ποιος δεν θυμάται το τρίποντο του Στογιάκοβιτς στο ΣΕΦ»
Τα συγχαρητήρια του ισχυρού άνδρα των “πρασίνων” στον ΠΑΟΚ και το “ρώτησα για να πάω στο γήπεδο, αλλά δεν ξέρω για πόσο καιρό με έχουν τιμωρήσει”
ΦΩΤΟ Eurokinissi 9