Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΕΚ: Ανοιχτή η παραμονή του Τσιγκρίνσκι – Αισιοδοξία για Αραούχο, Τζαβέλλα και Έντσαμ

ΑΕΚ: Ανοιχτή η παραμονή του Τσιγκρίνσκι – Αισιοδοξία για Αραούχο, Τζαβέλλα και Έντσαμ
ΦΩΤΟ Intime

Συζήτηση με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα έχει ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ώστε να να ξεκαθαριστεί αν θα παραμείνει στην ΑΕΚ και τη νέα σεζόν και με ποιον ρόλο.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι να παραμείνει στην ΑΕΚ, αφού όπως έγινε γνωστό, θα βρίσκεται κανονικά τη Δευτέρα (14/6) στα Σπάτα ώστε υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας. Σε κάθε περίπτωση όμως όλα θα κριθούν κατόπιν συνάντησης του 34χρονου Ουκρανού στόπερ με τον νέο τεχνικός της Ένωσης, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, ώστε να συζητήσουν ποιον ρόλο θα μπορούσε να έχει στην ομάδα. 

Να σημειωθεί ότι ο ταλαιπωρημένος από τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια Τσιγκρίνσκι, δεν έχει διάθεση να αποσυρθεί και δεδομένης της εκτίμησης που χαίρει στην ΑΕΚ, αλλά και της ηγετικής θέσης που κατέχει στα αποδυτήρια της ομάδας, δεν αποκλείεται να υπάρξει ανατροπή δεδομένων.

Στο μετεγγραφικό μέτωπο τώρα, υπάρχει αισιοδοξία πως τις επόμενες ημέρες θα τελειώσουν θετικά οι υποθέσεις των Ολιβιέ Εντσάμ, Γιώργου Τζαβέλλα και Σέρχιο Αραούχο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις