Παρασκευή, 3 Μαΐ
20oC Αθήνα

ΑΕΚ: Αντεπίθεση από Πλατανιά και… ματιές σε Γκνιάτιτς

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η Ένωση αναζητεί την πρώτη της νίκη με τον Ζοσέ Μοράις στο “τιμόνι”, υποδεχόμενη τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ. Tα… μάτια των “κιτρινόμαυρων” θα είναι στραμμένα και στον Όγκνιεν Γκνιάτιτς.

Το πρωτάθλημα ξεκινά και πάλι, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, αλλά ο Ζοσέ Μοράις θέλει να κάνει την πρώτη του νίκη στην Superleague, στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ. Μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, το “τρίποντο” αποτελεί τον μοναδικό στόχο, προκειμένου να μην υπάρξει άλλη βαθμολογική απώλεια, αλλά και να τονωθεί η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι “κιτρινόμαυροι” βρίσκονται σε μια… δύσκολη περίοδο. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης “έτριξε” τα δόντια στους παίκτες, θέλοντας να επιβάλλει την πειθαρχία στα αποδυτήρια, τη στιγμή που ο Τζόλεον Λέσκοτ μέσα σε δύο μέρες αποτέλεσε παρελθόν από τον σύλλογο μετά τα όσα διέρρευσαν προς τον Τύπο.

Ο Μοράις δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Μπακασέτα, Χριστοδουλόπουλου, Βάργκας και Ντίας, όπως και του ανέτοιμου Τσιγκρίνσκι. Την ίδια ώρα όμως οι γηπεδούχοι θα κάνουν και… σκάουτινγκ. Σύμφωνα με την “Ώρα για Σπορ”, πέραν του 21χρονου επιθετικού του Πλατανιά, Γιώργου Γιακουμάκη, στο στόχαστρο της Ένωσης είναι ο Όγκνιεν Γκνιάτιτς.

Ο 25χρονος μέσος έχει φέτος 7 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα με την ομάδα των Χανίων, όπου αγωνίζεται από πέρυσι, ενώ το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι, κάτι κάνει την περίπτωσή του ιδιαίτερα προσιτή.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε