Δευτέρα, 6 Μαΐ
16oC Αθήνα

ΑΕΚ – Αντβέρπ: Το πλάνο πρόκρισης του Αλμέιδα

ΑΕΚ – Αντβέρπ: Το πλάνο πρόκρισης του Αλμέιδα

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Αντβέρπ στην Opap Arena για τα πλέι οφ του Champions League, στη ρεβάνς του 1-0 του Βελγίου.

Η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση απόψε (22:00, MEGA, Cosmote TV) κόντρα στην Αντβέρπ και να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League.

Ο Ματίας Αλμέιδα έδωσε ανάσες σε αρκετούς ποδοσφαιριστές στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανσερραϊκό, θέλοντας να έχει απόλυτα έτοιμα όλα τα βαριά όπλα της ομάδας.

Όσον αφορά την ενδεκάδα της ΑΕΚ,  κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Στάνκοβιτς. Στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν οι Βίντα και Μουκουντί, ο Ρότα θα επανέλθει στα δεξιά και ο Χατζισαφί θα παίξει στα αριστερά.

Ο Σιμάνσκι αναμένεται να παίξει στον άξονα έχοντας μπροστά του τον Πινέδα. Αριστερά θα αγωνιστεί ο Γκατσίνοβιτς και δεξιά ο Άμραμπατ, ενώ στην κορυφή ο Τσούμπερ θα πλαισιώσει τον Πόνσε.

Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Σέρχιο Αραούχο, ενώ μένει να φανεί το επίπεδο ετοιμότητας του Λιβάι Γκαρσία. Αν είναι απόλυτα έτοιμος, δεν αποκλείεται να ξεκινήσει βασικός.

Η αποστολή της ΑΕΚ για τη ρεβάνς με την Άντβερπ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Γκίνης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον, Πισάρο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις