Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

ΑΕΚ: Αποθέωση για τον Σέρχιο Αραούχο που αφιέρωσε το γκολ του στον 19χρονο Άλκη

ΑΕΚ: Αποθέωση για τον Σέρχιο Αραούχο που αφιέρωσε το γκολ του στον 19χρονο Άλκη
ΦΩΤΟ intime

Ο Σέρχιο Αραούχο σκόραρε με εντυπωσιακό τρόπο για την ΑΕΚ κόντρα στον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, αλλά ο πανηγυρισμός του ήταν αυτός που έφερε την αποθέωση για τον ίδιο.

Ο Αργεντινός επιθετικός πέτυχε το 1-1 με φοβερό “ψαλιδάκι” και πανηγύρισε το γκολ του, σχηματίζοντας το “Α” με τα δάχτυλά του, προς τιμήν του 19χρονου Άλκη, οπαδού των αντιπάλων του, που δολοφονήθηκε για οπαδικούς λόγους στη Θεσσαλονίκη.

Σχετική ανάρτηση έκανε και ο Ντέμης Νικολαΐδης, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Ο Σέρχιο Αραούχο έβαλε ένα απίστευτο γκολ και το αφιέρωσε στον Άλκη. Τα σέβη μου σε αυτόν τον σπουδαίο ποδοσφαιριστή που τιμά την ΑΕΚ και το ποδόσφαιρό μας.”

Ο ίδιος ο Αραούχο σχολίασε το γεγονός στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, αναφέροντας: «Βγήκε από μέσα μου. Ήθελα με αυτό τον ελάχιστο τρόπο να εκφράσω τη συμπαράστασή μου στην οικογένεια αυτού του παιδιού» ,ενώ έκανε και σχετική ανάρτηση στα social media. 

Οι υπόλοιπες δηλώσεις του Αραούχο

Για το ματς: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Αυτά που έπρεπε να κάνουμε δεν έφταναν. Πρέπει να αλλάξουμε άμεσα, γιατί αν συνεχίσουμε έτσι μπορεί να χάσουμε και τα υπόλοιπα παιχνίδια. Πρέπει να γίνει ριζική αλλαγή για να αντιδράσουμε».

Για την προσωπική του απόδοση και το γκολ; «Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα. Δεν φτάνουν όμως. Πρέπει να κάνω περισσότερα. Είναι πάντα δύσκολο. Πρέπει να συνεχίσω τη δουλειά για να τα καταφέρω. Σχετικά με το γκολ ήθελα να το αφιερώσω και στον Πάνο που είχε τα γενέθλιά του».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις