Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

ΑΕΚ: «Δεν τσακωθήκαμε στα αποδυτήρια! Είναι δύσκολο να νικήσεις τον Ολυμπιακό» είπε ο Καρέρα

ΑΕΚ: «Δεν τσακωθήκαμε στα αποδυτήρια! Είναι δύσκολο να νικήσεις τον Ολυμπιακό» είπε ο Καρέρα
ΦΩΤΟ intime

Η ΑΕΚ γλίτωσε το το “έμφραγμα” στην τελευταία φάση του αγώνα με τον Απόλλων Σμύρνης και πλέον έχει μπροστά της αγώνα με τον Ολυμπιακό και ο Μάσιμο Καρέρα σχολίασε τις δύο αναμετρήσεις.

Μιλώντας στη Nova, ο προπονητής της ΑΕΚ, υπογράμμισε τη δυσκολία να κερδίσει κανείς τον Ολυμπιακό, ενώ υποστήριξε ότι δεν υπήρξε τσακωμός στα αποδυτήρια, αλλά “συγκρούσεις” που μπορούν να κάνουν την ομάδα καλύτερη.

Οι δηλώσεις του Καρέρα

Για το σχόλιό του για τα τελευταία λεπτά του αγώνα στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα: «Αναλύσαμε το ματς χθες με τους παίκτες. Τους έδειξα τα λάθη που κάναμε. Τελείωσε, τώρα κοιτάμε το ντέρμπι, δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο».

Για την ένταση που υπήρξε στα αποδυτήρια μετά το τέλος του ματς στη Ριζούπολη: «Όταν στα τελευταία λεπτά του αγώνα παραλίγο να ισοφαριστείς, ενώ είναι δικός σου, είναι φυσιολογικό να υπάρχει σύγκρουση. Δεν σημαίνει ότι τσακωθήκαμε. Είναι όλα θετικά και είναι συγκρούσεις που μας κάνουν καλύτερους».

Για την εξήγηση που δίνει για την ανασταλτική λειτουργία και αν είναι θέμα συγκέντρωσης: «Η συγκέντρωση είναι ένα από τα προβλήματα και η προσοχή στις στατικές φάσεις και στα κόρνερ. Έχουμε έλλειψη συγκέντρωσης. Ο αγώνας τελειώνει όταν σφυρίζει ο διαιτητής και μέχρι το τέλος πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Πρέπει να έχουμε μαχητικότητα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Για το αν ήταν το ματς με το περισσότερο θρίλερ στον ένα χρόνο του στην ΑΕΚ: «Ναι. Σίγουρα ήταν το πιο θρίλερ από όλα».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Είναι ντέρμπι, ένας αγώνας με υψηλή ένταση, μαχητικότητα και ανταγωνιστικότητα. Έχουμε ευκαιρία να κλέψουμε πόντους από έναν από τους άμεσους αντίπαλους και πρέπει να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο για να τα καταφέρουμε».

Για το αν θεωρεί ότι αυτό το ματς είναι η τελευταία ευκαιρία της ΑΕΚ για να μειώσει από την κορυφή: «Είναι μια σημαντική ευκαιρία, αλλά όχι η τελευταία γιατί υπάρχουν αρκετές αγωνιστικές μπροστά».

Για το αν βλέπει πάθος και πίστη στα μάτια των παικτών του για να νικήσουν στο ντέρμπι: «Το είδα στα μάτια τους σε μερικές στιγμές στον αγώνα με τον Απόλλωνα. Θα πρέπει να είμαστε σε όλη τη διάρκεια έτσι στο ντέρμπι και σήμερα είναι δουλειά μου να τους ανάψω για αύριο».

Για το αν περιμένει και ο ίδιος μια νίκη επί του Ολυμπιακού την οποία δεν έχει πετύχει ακόμα: «Δεν είμαι ο Καρέρα σε αυτά τα ματς, είμαι η ΑΕΚ. Η ΑΕΚ κερδίζει και όχι ο Καρέρα».

Για τον Ολυμπιακό και τι ξεχωρίζει ως ομάδα: «Το γνωρίζετε καλά. Το γεγονός ότι είναι η μόνη ομάδα που δεν έχω καταφέρει να κερδίσω σημαίνει πολλά. Είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα που είναι δύσκολο να κερδίσεις».

Για τους Μαχαίρα και Μιτάι που έχει αναδείξει: «Είναι δύο πολύ καλοί παίκτες που αξίζουν και για αυτό τους βάζω και όταν μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο δείχνουν τις δυνατότητές τους».

Για τον Τσιγκρίνσκι και αν μπορεί να είναι έτοιμος στο ντέρμπι: «Σήμερα θα το δούμε και τι θα μας πει το ιατρικό τιμ αλλά το πιο σημαντικό είναι τι θα μας πει ο ίδιος και πως αισθάνεται».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις