Σάββατο, 25 Μαΐ
25oC Αθήνα

ΑΕΚ: “Διαφωνία και τάσεις φυγής για Λέσκοτ”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Είναι… φευγάτος; Ο Τζολέον Λέσκοτ εμφανίζεται να σκέφτεται να αποχωρήσει από την ΑΕΚ τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Δημοσίευμα της εφημερίδας “Goal News” υποστηρίζει πως ο Τζολέον Λέσκοτ εξέφρασε στον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο που ο σύλλογος χειρίζεται την αποθεραπεία του, κάνοντας έτσι αβέβαιο το μέλλον του στην ΑΕΚ.

Η διαφωνία του 35χρονου αμυντικού με την “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ αφορά στην άρνηση του αιτήματός του παίκτη να κάνει την αποκατάσταση με τον φυσιοθεραπευτή που έχει ο ίδιος επιλέξει από την Αγγλία, θεωρώντας πως ο άνθρωπος που του παρέχει η ΑΕΚ δεν αρκεί για να καλύψει όλες τις ανάγκες της ομάδας.

Σε αυτό το γεγονός, ήρθε να προστεθεί και η απόρριψη πρόσφατου αιτήματός του να πάει στην πατρίδα του για το θέμα του τραυματισμού του. Από την Ένωση πάντως θεωρούν πως παρέχουν τα πάντα στον ποδοσφαιριστή…

Άγνοια για τα περί δυσαρέσκειας και πιθανών τάσεων φυγής του Τζο Λέσκοτ από την ΑΕΚ δήλωσε ο Έλληνας εκπρόσωπός του, Θεόφιλος Καρασαββίδης, σε επικοινωνία με τον “ΣΠΟΡ FM 94,6”, τονίζοντας όμως πως “… δεν ξέρω αν γνωρίζει κάτι ο Άγγλος ατζέντης του “

Μένει πλέον να δούμε αν πραγματικά υπάρχει.. κρίση ανάμεσα στις δυο πλευρές, η οποία μπορεί να τις φέρει στο “διαζύγιο”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε