Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΕΚ: Επέμβαση για Σιμάνσκι που χάνει τον τελικό Κυπέλλου – Πρόβλημα με Καρακλάγιτς

ΑΕΚ: Επέμβαση για Σιμάνσκι που χάνει τον τελικό Κυπέλλου – Πρόβλημα με Καρακλάγιτς

Άσχημα ήταν τα… μαντάτα που δέχθηκε ο Μάσιμο Καρέρα την τρίτη (18.08.2020). Μπαίνει στο Ιατρικό ο Σιμάνσκι και χάνει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Πρόβλημα με Καρακλάγιτς στην προπόνηση.

Μετά την επίσκεψη στον προσωπικό του γιατρό στην Πολωνία, ο Νταμιάν Σιμάνσκι εξετάστηκε και από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ, Παντελή Νικολάου και η απόφαση που πάρθηκε είναι να υποβληθεί σε καθαρισμό στην περιοχή του δεξιού του αχιλλείου τένοντα.

Η ασβεστοποιηση στον αχίλλειο τένοντα από παλαιότερη επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί ο μέσος της ΑΕΚ του προκαλούσε ενοχλήσεις από το ξεκίνημα της προετοιμασίας κι έτσι αποφασίστηκε ότι θα πρέπει να υποβληθεί τελικά σε καθαρισμό..

Η επέμβαση του Σιμάνσκι θα γίνει την προσεχή την Πέμπτη (20.08.2020) στο Ιατρικό Κέντρο. Εκτίμηση για το ακριβές διάστημα της απουσίας του δεν μπορεί να γίνει, αλλά θεωρείται δεδομένο ότι ο Σιμάνσκι θα χάσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Την ίδια στιγμή, ο Μάσιμο Καρέρα πήρε… άσχημα νέα από την προπόνηση της Τρίτης. Ο Πέταρ Καρακλάγιτς υπέστη διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική, αποχώρησε και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις