Αθλητικά

ΑΕΚ: Επέστρεψε ο Βάργκας!

Ένα ευχάριστο νέο περίμενε τον Ζοσέ Μοράις στην προπόνηση της Τετάρτης [26/10] της ΑΕΚ, μιας και ο Ρόλαντ Βάργκας επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από έναν μήνα απουσίας. Θεραπεία ο Μάνταλος.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπόρεσε, όμως, να χαρεί για πολύ την επιστροφή του Βάργκας, καθώς είδε τον Πέτρο Μάνταλο να μην προπονείται και να ακολουθεί θεραπεία, καθώς χτύπησε στο δάκτυλο του δεξιού του ποδιού.

‘Όσοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ  αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι για το Κύπελλο με τον ΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
«Λαχτάρα» με τον Κωνσταντίνο Καρέτσα: Η δυσφορία που «πάγωσε» τη Ντόρτμουντ και η νέα ατυχία μετά τον Γιάννη Κωνσταντέλια
Πρόβλημα με την κυκλοφορία του αίματος είχε ο Καρέτσας, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από τη Ντόρτμουντ, που αγωνιά πλέον για τις εξετάσεις του 19χρονου Έλληνα ποδοσφαιριστή
Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας και το φορείο στο Ντόρτμουντ - Βιγιαρεάλ