Site icon NewsIT

ΑΕΚ: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μιτάι, εκτός έμειναν τέσσερις, τι παίζει με Ελίασον

08.08.2021 | 16:08
ΑΕΚ: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μιτάι, εκτός έμειναν τέσσερις, τι παίζει με Ελίασον

Ο Μάριος Μιτάι προπονήθηκε κανονικά σήμερα (8/8) με την υπόλοιπη ομάδα της ΑΕΚ ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις που ένιωθε, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν τέσσερις παίκτες της ομάδας. Την ίδια ώρα η Ένωση επιμένει για Ελίασον αλλά φέρεται να έχει έτοιμες εναλλακτικές.

Στις προπονήσεις της ΑΕΚ επέστρεψε ξανά ο Μάριος Μιτάι σήμερα (8/8) ενώ ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν οι Σέρχιο Αραούχο, Πέτρςο Μάνταλος, Μιχάλης Μπακάκης και Κώστας Γαλανόπουλος, που αντιμετωπίζουν μικροτραυματισμούς και απουσίασαν από το χθεσινό φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Όσον αφορά το μετεγγραφικό μέτωπο και σύμφωνα με όσα αναφέρει η Live Sport η ΑΕΚ δεν εγκαταλείπει την περίπτωση του Ελίασον, παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζει η περίπτωση του Σουηδού εξτρέμ της Νιμ. Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, υπάρχουν τρεις εναλλακτικές λύσεις για τη θέση του αριστερού εξτρέμ, για τις οποίες μάλιστα έχουν γίνει επαφές, κι αν για κάποια υπάρχει συμφωνία πριν ξεκαθαρίσει η υπόθεση Ελίασον θα προχωρήσουν στη μεταγραφή. Πρόκειται για έναν ακόμη παίκτη που αγωνίζεται στη Γαλλία, έναν στην Ισπανία κι έναν από άλλο πρωτάθλημα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version