Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ: Έρχονται για τη φιέστα Αραούχο και Σιμόες – Προπονήθηκε ο Λιβάι Γκαρσία

ΑΕΚ: Έρχονται για τη φιέστα Αραούχο και Σιμόες – Προπονήθηκε ο Λιβάι Γκαρσία
Intime.gr

Τα νέα από την τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ, αλλά και οι αφίξεις που αναμένονται, ενόψει της διαφαινόμενης απονομής του τίτλου του πρωταθλητή, στο εντός έδρας ματς με τον Βόλο.

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για το σπουδαίο παιχνίδι με τον Βόλο στην “OPAP Arena”, μετά το τέλος του οποίου αναμένεται να σηκώσει την κούπα του πρωταθλητή!

Η «OPAP Arena» ετοιμάζεται να φορέσει τα… γιορτινά της και αναμένει σημαντικές “επισκέψεις”. Ο Σέρχιο Αραούχο σκοπεύει να επιστρέψει στην Ελλάδα (υποβλήθηκε πριν από λίγο καιρό σε χειρουργική επέμβαση) κι έτσι -ως αρχηγός- να σηκώσει το τρόπαιο μέσα στον αγωνιστικό χώρο της “OPAP Arena”.

Παράλληλα, όπως μεταφέρθηκε και στον “αέρα” του “bwinΣΠΟΡ FM 94,6” την φιέστα της ΑΕΚ θα παρακολουθήσει -πιθανότατα- από κοντά και ο πρώην παίκτης της Ένωσης, Αντρέ Σιμόες.

Προπονήθηκε κανονικά ο Λιβάι Γκαρσία

Στα της προπόνησης, ο Ματίας Αλμέιδα δεν έδωσε ρεπό αυτή την εβδομάδα στους ποδοσφαιριστές του και τους κρατάει φυσικά σε μία εγρήγορση. Όσοι έπαιξαν στο ματς στην έδρα του Άρη έκαναν αποφόρτιση ξεχωριστά από τους υπόλοιπους, οι οποίοι γυμνάστηκαν κανονικά.

Μοναδική εξαίρεση ο Μουκουντί ο οποίος ακολούθησε μέρος του προγράμματος αποφόρτισης χωρίς ωστόσο να έχει κάτι το ανησυχητικό. Κανονικά γυμνάστηκε και ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο ματς του “Βικελίδης”, λόγω αδιαθεσίας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις