Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

ΑΕΚ: Έτοιμος για ΠΑΣ Γιάννινα ο Στάνκοβιτς – Αμφίβολος ο Αραούχο

ΑΕΚ: Έτοιμος για ΠΑΣ Γιάννινα ο Στάνκοβιτς – Αμφίβολος ο Αραούχο
ΦΩΤΟ Intime

Διαθέσιμος για το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς που προπονήθηκε κανονικά σήμερα (17/2) σε αντίθεση με τον Σέρχιο Αραούχο. 

Ένα πρόβλημα λιγότερο για τον Αργύρη Γιαννίκη ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς επέστρεψε μετά από καιρό στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων της ΑΕΚ. Βέβαια, του λείπουν αγώνες και το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με τις καλές εμφανίσεις του Παναγιώτη Τσιντώτα, δημιουργεί ένα δίλημμα ως προς το βασικό τερματοφύλακα της Ένωσης στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Την Κυριακή (20/2, 19:30) ο Γιαννίκης τίθεται αντιμέτωπος με την παλιά ομάδα του σε ένα κομβικό ματς για την ΑΕΚ, αφού σε περίπτωση απώλειας τίθεται υπό αμφισβήτηση ακόμα και η κατάκτηση της τρίτης θέσης. Το πιο σημαντικό ερωτηματικό έχει να κάνει με την κατάσταση του Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος ακολούθησε και σήμερα ατομικό. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα πιθανότητες να προλάβει το ματς, κάτι που σε μεγάλο βαθμό θα φανεί στην αυριανή προπόνηση, στην οποία θα δοκιμάσει να μπει με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις