Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

ΑΕΚ – Γιαννίκης: «Ευχαριστώ τον κ. Μελισσανίδη για την εμπιστοσύνη, θα γίνουν αλλαγές»

ΑΕΚ – Γιαννίκης: «Ευχαριστώ τον κ. Μελισσανίδη για την εμπιστοσύνη, θα γίνουν αλλαγές»
Intime.gr

Η ΑΕΚ σφράγισε την πρόκριση στους «8» του κυπέλλου Ελλάδας με το 1-1 εναντίον της Κηφισιάς και ο Αργύρης Γιαννίκης ανέφερε πως πλέον έχει εικόνα για τις αλλαγές που θέλει η Ένωση για να γίνει καλύτερη, ενώ ευχαρίστησε τον Δημήτρη Μελισσανίδη για τη στήριξη προς το πρόσωπο του.

“Η αγωνιστική χρονιά τελείωσε για την ΑΕΚ και η ομάδα είναι στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα ήταν πλην ενός δεκαλέπτου σοβαρή, δεν ήταν εύκολο να παίξεις εδώ, σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε εδώ για να μας στηρίξει. Ευχαριστώ τη διοίκηση του κ. Μελισσανίδη για τη στήριξη προς το πρόσωπο μας. Πλέον μετά από δύο μήνες στην ομάδα έχω μια πλήρη εικόνα και για τις αλλαγές που χρειάζονται” ανέφερε αρχικά ο Αργύρης Γιαννίκης, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV.

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ που ήρθε μετά από μια ήττα και αν πιστεύει πως είναι στήριξη προς το πρόσωπο του: “Ναι σίγουρα και ευχαριστώ τη διοίκηση για την πίστη σε αυτό που κάνουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να φτάσουμε την ΑΕΚ εκεί που πρέπει να είναι”.

Για τις αλλαγές για τις οποίες μίλησε και αν έχει κάτι στο μυαλό του: “Όχι ακόμα όταν έχουμε κάτι να ανακοινώσουμε θα το ανακοινώσουμε. Αλλαγές μπορεί να είναι και αγωνιστικές, στον τρόπο παιχνιδιού”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις