Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

ΑΕΚ: Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και ο χαβαλές του Ματίας Αλμέιδα

ΑΕΚ: Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και ο χαβαλές του Ματίας Αλμέιδα
Intime.gr

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε την Τρίτη (31.01) το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας έγινε στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, παρουσία όλων των μελών της πρώτης ομάδας και της ΑΕΚ Β, των στελεχών και της διοίκησης.

Την πίτα έκοψε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος ευχήθηκε σε όλα τα μέλη της ομάδας να έχουν μια καλή χρονιά, με υγεία και επιτυχίες. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν επίσης ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ευάγγελος Ασλανίδης, ο Α’ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Γιώργος Κοσμάς, ο Β’ Αντιπρόεδρος Αλέξης Αλεξίου, η Γενική Διευθύντρια Αγγελική Αρκάδη, ο Εκτελεστικός Διευθυντής Παναγιώτης Κονέ, ο Αθλητικός Διευθυντής Μπρούνο Άλβες, ο Τεχνικός Διευθυντής Ράντεκ Κουχάρσκι, ο υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Τάσος Τσατάλης, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Ανθή Παπακώστα και ο επικεφαλής του Ιατρικού Επιτελείου Παντελής Νικολάου.

Τα φλουριά της πίτας της πρώτης ομάδας κέρδισαν οι Ματίας Αλμέιδα, Βασίλης Χατζηεμμανουήλ, Γιώργος Τζαβέλλας, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, Παντελής Νικολάου, Λευτέρης Γαϊτάνος (φυσιοθεραπευτής), Άγγελος Κονταρίνης (γυμναστής επανένταξης), Μανώλης Φανελάκης (φροντιστής), ενώ για την ΑΕΚ Β οι Βασίλης Τρούμπουλος, Παναγιώτης Γκίνης, Κώστας Σταμούλης, Χρήστος Νούλας, Σπύρος Σκόνδρας, Τζέιμς Πανεράς, Ηλίας Ατματσίδης (γενικός αρχηγός), Παναγιώτης Πολίτης (team manager).

Στα… αστεία της εκδήλωσης, η στιγμή που ο Ματίας Αλμέιδα πήγε να πάρει το δικό του κομμάτι από τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο Αργεντινός τεχνικός πήγε πρώτα σε ένα από τα καλάθια που είχαν τα κομμάτια, κάνοντας πως τα ελέγχει για να πάρει αυτό με το φλουρί.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις