Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

ΑΕΚ: Η πρώτη αποστολή του Μοράις!

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Αρκετά προβλήματα στην ΑΕΚ, ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο το Σάββατο (20:30) στο ΟΑΚΑ. Ο Γιάκομπ Γιόχανσον έμεινε σήμερα σπίτι του λόγω ίωσης κι έτσι η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Πιθανή απουσία του δημιουργεί μείζον πρόβλημα στη μεσαία γραμμή, αφού ο Σιμόες προέρχεται από απουσία σχεδόν ενός μήνα, καθώς η τελευταία του συμμετοχή ήταν εναντίον του Ηρακλή στις 26 Σεπτεμβρίου.

Κατάφερε να βγάλει χωρίς πρόβλημα τη σημερινή προπόνηση και συμπεριλήφθηκε όπως και ο Γιόχανσον- στην αποστολή, όμως το επίπεδο ετοιμότητάς του παραμένει άγνωστο.

Η έφεση του Πατίτο απορρίφθηκε, έτσι ο Αργεντινός παραμένει τιμωρημένος μαζί με τους Γκάλο, Χριστοδουλόπουλο που αποβλήθηκαν στη Λάρισα. Ο Βάργκας δεν έχει αναρρώσει από τον τραυματισμό του, ο Λέσκοτ βρίσκεται στην Αγγλία κι έτσι ο Ζοζέ Μοράις, στο ντεμπούτο του ως τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», καλείται να χρησιμοποιήσει τη φαντασία του και να «ανακατέψει την τράπουλα». Πολλά θα φανούν στην αυριανή προπόνηση, όπου θα είναι ξεκάθαρο το τοπίο τουλάχιστον όσον αφορά τον Γιόχανσον.

Οι 20 που αποτελούν την αποστολή για τον αγώνα με τον Πανιώνιο είναι οι: Μπάρκας, Ανέστης, Ντίας, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Μανωλάς, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Σιμόες, Πλατέλλας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Τσέλιος, Τζανετόπουλος, Αλμέιδα, Αραβίδης, Πέκχαρτ και Μπακασέτας.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε