Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

ΑΕΚ: Η συμφωνία με Ενομποκάρε και η αισιοδοξία για Βράνιες

ΑΕΚ: Η συμφωνία με Ενομποκάρε και η αισιοδοξία για Βράνιες

Μπορεί η ΑΕΚ να επιστρέφει σήμερα (07.06.2020) στη… δράση, έχοντας μάλιστα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά την ίδια στιγμή «τρέχουν» κι άλλα θέματα.

Η ΑΕΚ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον 22χρονο επιθετικό, Μπράιτ Ενομποκάρε, που έμεινε ελεύθερος από την Γουλβς.

Οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν την άφιξη του Νιγηριανού φορ και του εκπροσώπου του από το Λονδίνο (πήρε αναβολή λόγω κάποιων αλλαγών που έγιναν στο πρωτόκολλο πτήσεων από την Αγγλία, λόγω κορονοϊού) για τις τελικές συζητήσεις. Οι δύο πλευρές τα φαίνεται πως τα έχουν βρει για τριετές συμβόλαιο (έως το 2023).

Την ίδια στιγμή, η ΑΕΚ έχει στείλει επίσημο αίτημα στην Άντερλεχτ, για την παράταση του δανεισμού του Όγκνιεν Βράνιες, μέχρι το τέλος των play off της Superleague.

Παρά τα δημοσιεύματα από το Βέλγιο που ανέφεραν πως οι άνθρωποι της Άντερλεχτ απάντησαν αρνητικά, από την πλευρά της ΑΕΚ αναφέρουν πως δεν υπήρξε κάποια τέτοια εξέλιξη και αισιοδοξούν πως θα πάρουν το «ok» της ομάδας κι έτσι δεν θα προκύψει πρόβλημα με τη συμμετοχή του Βράνιες.

Θυμίζουμε ότι υπάρχει και σχετική οδηγία από την FIFA, για παράταση των συμβολαίων των παικτών που –λόγω κορονοϊού- θα ολοκληρώσουν αργότερα από τις 30 Ιουνίου τις υποχρεώσεις τους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις