Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

ΑΕΚ: Η Θέλτα έθεσε διορία μιας εβδομάδας στον Πινέδα

ΑΕΚ: Η Θέλτα έθεσε διορία μιας εβδομάδας στον Πινέδα
ΑΠΕ

Ο Ματίας Αλμέιδα θέλει να δει τον Ορμπελίν Πινέδα να έρχεται στην ΑΕΚ, ο Μεξικανός μέσος καλοβλέπει την προοπτική της Ένωσης, αλλά στη… μέση υπάρχουν και τα “θέλω” της Θέλτα.

Οι οικονομικές αξιώσεις της Θέλτα, για την πώληση του Ορμπελίν Πινέδα, φαίνεται πως είναι απαγορευτικές για την ΑΕΚ..

Ο Μεξικανός προετοιμάζεται με την Θέλτα, δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή της ομάδας του Βίγκο, δεν κάνει σκέψεις… επαναπατρισμού, αλλά οι Ισπανοί θέλουν να τον πουλήσουν στο Μεξικό, καθώς έχουν λάβει σχετικές προτάσεις. Ο παίκτης θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη και θα ήθελε να συνεργαστεί και πάλι με τον τεχνικό της ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει το μεξικάνικο “TUDN” , η Θέλτα έβαλε στον 26χρονος ποδοσφαιριστή επτά μέρες περιθώριο, για να φέρει μια πρόταση από ομάδα της Ευρώπης, αλλά για μετεγγραφή.

Σύμφωνα με όσα επισημαίνονται, η ΑΕΚ και η Ράγιο Βαγιεκάνο είναι οι ομάδες που θέλουν τον ποδοσφαιριστή. Σε περίπτωση που ο Πινέδα δεν τα καταφέρει, τότε η Θέλτα θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της, για να τον πουλήσει σε ομάδα του Μεξικού.

Οι προτάσεις που έφτασαν για αγορά του από το Μεξικό, από Τσίβας και Τολούκα, δεν προχώρησαν εξαιτίας της επιθυμίας του παίκτη να μην επιστρέψει στην πατρίδα του.

Υπό την πίεση, όμως, του χρόνου -σύμφωνα με τους Ισπανούς και το Desmarque- στην Θέλτα πλέον δεν αποκλείουν και τον δανεισμό του Πινέδα, κάτι που η ΑΕΚ καλοβλέπει και θα ήθελε πολύ να συμβεί.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις